1 günlük atığım' etkinliği

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi, çevre ve insan sağlığını korumaya yönelik önleyici faaliyetler gerçekleştirerek, kirlilik giderleri azaltmak amacıyla '1 günlük attığım' etkinliği gerçekleştirdi.

Haberler 05.03.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnardaki bir AVMde açlan etkinlik standnda, geri dönüümü mümkün olan plastik, cam, metal ve kat atklar alnarak, yerine doa dostu yaam ürünler teslim ediliyor. çevre dostu Kayapnar Belediyesi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann ei Emine Erdoann destek verdii Sfr Atk Projesi kapsamnda gelitirdii projelerini sürdürüyor.

BR GÜNLÜK ATIIM

Kayapnar Belediyesi, doann döngülerini, nasl ilediini ve bizlerin bu sistemle daha uyumlu bir ekilde yaayabilmek için, çevre ve insan sal korunmasna yönelik önleyici faaliyetler gelitirmek, kirlilik giderlerini azaltmak ve vatandalarn duyarllklarn arttrmak amacyla 1 günlük attm etkinlii düzenledi.

Kayapnar ilçesindeki bir AVMde düzenlenen etkinlik standnda, vatandalara sfr atk sisteminin gerekleri ve altyaps konusunda vatandalar bilgilendirildi. Farkndalk ve bilinçlendirme çalmalarnn yan sra, etkinlikte geri dönüümü mümkün olan plastik, cam, metal ve kat atklar alnarak, yerine doa dostu yaam ürünler teslim ediliyor.

2 gün sürecek olan etkinlie vatandalar youn talep gösterdi.

Ana Sayfaya Git