10 bin fidan dikildi

Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından daha yeşil ve yaşanabilir bir çevre oluşturmak amacıyla kurulan Kayapınar Şehir Ormanına 10 bin fidan dikildi.

Haberler 15.03.2021 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesine ait serada üretilen 10 bin fidan, Kayapnar ehir Ormanna dikildi. Törene, Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, kurum amirleri ve vatandalar katld. Burada konuan Kaymakam Koç, Kayapnar Belediyesinin kendi fidanlnda ürettii 10 bin adet fidan toprakla buluturduklarn söyledi.

10 BN FDAN DKLD

Kaymakam Koç, Kayapnar ehir Ormann oluturuyoruz. Amacmz daha yeil ve yaanabilir bir Diyarbakr ve Kayapnar oluturmak. Bugün bu fidanlar vatandalarmzla birlikte toprakla buluturduk. Onlar kendi isimlerini veriyor, sahipleniyorlar. Güzel bir ilçe oluturmaya çalyoruz. Gelecek kuaklara daha yeil bir dünya brakmaya çalyoruz. Bu kapsamda 10 bin fidan toprakla buluturduk. Diyarbakrmza ve Türkiyemize hayrl olsun dedi.

Açl konumas ve lçe Müftüsünün dua okumasnn ardndan Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Koç, törene katlan binlerce vatandala birlikte Kayapnar ehir Ormannda fidan dikti.

Ana Sayfaya Git