10 bin kişiye iftar verilecek

AK Parti İstanbul ve Diyarbakır il başkanlıklarınca yarın 10 bin kişilik iftar programı düzenlenecek

Haberler 13.06.2017 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul ve Diyarbakr il bakanlklarnca düzenlenecek program kapsamnda yarn Dakap Meydannda 5 bin kii birlikte iftar açacak, ihtiyaç sahibi 5 bin ailenin de evlerine yemek servisi yaplacak.

AK Parti stanbul l Bakan Yardmcs Cihan Öztunç, Dakap Meydannda yapt açklamada, uzunca bir süredir Diyarbakr ile aralarnda kurduklar kardelik köprüsünün meyvelerini almaya baladklarn söyledi.

Geçen yl PKK tarafndan gerçekletirilen saldrlar srasnda stanbul milletvekilleri, belediye bakanlar ve il yöneticileriyle Diyarbakr halkna destek olmak için Diyarbakra geldiklerini anmsatan Öztunç, öyle konutu:

10 BN KYE FTAR VERLECEK

Bugün Diyarbakr daha rahat bir günde ama biz iftarmz yine ayn ekiple yarn burada yapacaz. Diyarbakrl kardelerimizle tekrardan kucaklaacaz, birlikte iftar açacaz. Bütün Diyarbakir halkn yarn Dakap Meydannda vereceimiz bu iftara davet ediyorum. 10 bin kiilik bir iftar hazrlmz var. Kardelik hukukunun tesis edildii bir iftar programn birlikte icra ederiz ümidiyle bütün Diyarbakir halkn davet ediyorum.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar ise stanbul tekilatlarnn birçok defa Diyarbakra desteini sunduunu hatrlatt.

Yarn yaplacak iftar programnda bata Sur halk olmak üzere vatandalarla bir araya geleceklerini dile getiren Akar, Surda terör hadiseleri yaanrken stanbul tekilatmz o günlerde gelip, hep birlikte terör madurlarnn yarasn sarmaya beraber kotuk. Bu gönül köprülerini kuvvetlendireceiz, daha güçlü hale getireceiz. Zor günleri atk. dedi.

Ana Sayfaya Git