10 yıldır yatalak eşine çocuk gibi bakıyor

Dört çocuk annesi Özlem Işıktaş, yüksek tansiyondan dolayı kısmi felç geçiren 57 yaşındaki eşi Baki Işıktaş’a yıllardır bıkmadan gözü gibi bakıyor. Felç geçirmesi sonucu yatağa mahkum olan eşine özenle bakan Özlem Işıktaş örnek bir insan olarak çevresinden takdir toplarken, yıllardır eşinden esirgemediği ilgisi ile felçli eşini hem hayata bağlıyor hemde mutlu ediyor.

Haberler 13.09.2018 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir kamu kurumundan emekli olan 57 yandaki Baki Ikta, iddiaya göre 10 yl önce yüksek tansiyondan dolay ayayla gittii bir özel hastanede yanl yaplan ineden dolay hayat karard. Felç geçiren, o günden bu yana 10 yldr yataa mahkum bir hayat yaayan Baki Iktaa vefal ei Özlem Ikta bir bebee bakar gibi bakyor.

Eimin hakkn ödeyemem

Bu süreçte 10 kez kalbinin durduunu belirten ve einden gördüü bu vefal davranlarn kendisini hayata baladn anlatan Baki Ikta, Eimin hakk üzerimde çoktur bana helal etmese halim iyi olmaz hakkn hiçbir zaman ödeyemem ne kadar dua etsem eime azdr. Bir dediimi iki etmiyor. Allah binlerce defa raz olsun ben çok duacym hiçbir zaman benden taraf aciz olmad bir of bile demedi bana çok memnunum ondan, dünyada tek unutulmayan dalm kymetli eimdir vefakardr cefakardr ve fedakardr müthi derecede tedavimde yardm oluyor ne kadar onun insanlndan bahsetsem azdr. Allah ondan raz olsun. Ben ondan memnunum. Eim benim bakcm, eim, arkadam, her eyim oldu. çok mutluyum elerini brakan aileleri görüyoruz diye konutu.

Evlendiimizde iyi günde de kötü günde de diye söz verdik

Evlendiklerinde iyi günde de kötü günde de beraber olacaklarna dair söz verdiklerini belirten ve ömrünün sonuna kadar eine bakacan dile getiren Özlem Ikta ise, einin yaklak 10 yldr hasta olduunu söyledi. Ikta, Gece gündüz demeden eimin tedavisi için sal için elimden gelen imkanlarm seferber ediyorum sahip çkyorum. çünkü iyi günde de kötü günde de beraber olacam için söz vermitim. çok yoruluyorum çok zorlanyorum. htiyaçlarn görüyorum. Tedavisi ar bir hastalktr. Onun için haftada iki defa özel rehabilitasyon merkezine götürüyorum devlete bal rehabilitasyon merkezine götürüyorum masraflar devlet ödüyor. Tek dileim eimin iyi olmasdr. Eime çok iyi bakyorum. Doktorlarda aryorlar. Diyorlar ki; bu kadar iyi bakyorsun hiçbir yerinde vücudunda yatak yaras olmad. Doktorlarda sa olsun eimle ilgileniyorlar. Nihayetinde ahiretimdir. Hesap günü Allaha hesap vereceiz. Cenab- Allah görüyor yeterdir bana. Mecburum yapmak zorundaym. Eimden memnunum yaantmzdan memnunuz Allahn vermi olduu bir hastalktr. ükrediyoruz. Eim ald ilaçlardan dolay psikolojisi bozuldu. Ben hayatta olduum sürece eime bakmak zorundaym. Rabbim biliyor, halimize ükrediyoruz. Her tarafa götürdüm çare bulamadk. Tedavilerini yapyoruz. Evde bakm için evde bakm hizmeti geliyor ayda 2 defa. En iyi ekilde tedavilerini yapyorlar. Acil durumlarda doktorlara haber veriyorum. Evde bakm hizmeti geliyor gereken müdahaleyi yapyor. Fizik hareketlerini yaptryorum. Allah kimseyi yataa mahkum etmesin eim bana Allahn emanetidir diye konutu.

Ana Sayfaya Git