11. kattan düşmüşlerdi

11. kattan yere çakılan asansörde küçük oğlunu kuçağına alarak sağ kurtulmayı başaran baba Muhammet Erdoğan, hastaneden taburcu oldu. Erdoğan yaşadıklarını anlattı.

Haberler 11.05.2021 - 02:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde 18 Nisan günü Mezopotamya Bulvar üzerinde yer alan lüks bir sitenin 11inci katndan düen asansöründen 4 yandaki olu Talha ile birlikte sa kurtulan 29 yandaki Muhammet Erdoan, konutu. Tedavisinin ardndan taburcu olan kahraman baba, yaadklar dehet anlarn anlatt.

YENDEN HAYATA GELDK

Allah bana ve oluma yeni bir hayat daha bahetti diyen Erdoan öyle söyledi:

Talhay aa siteye top oynamas için indirmitim. Bir süre oynadktan sonra olumu eve çkarmak için asansöre bindik. Asansör birinci katta geldiinde büyük bir gürültü ile sallana sallana yukar çkyordu. Olum korkmaya balad. Ben deprem oluyor sandm. Sallant ve gürültü iddetini arttrd. Olum Talha barmaya balad. Alarm tuuna bastm. 11inci kata geldiimizde asansör durmad dümeye balad. O an sadece aklma Talha geldi. Onu korumam gerekiyordu. Kendini koruyacak yata olmad için Talhay koltuumun altna alarak, ban korumaya çaltm. Sonra iddetli bir ses geldi. Büyük bir gürültü ile yere çakldk. Gözlerimi açtm, her yer toz ve duman içindeydi. Talha olum sad yüzü kan içindeydi. Sa olduu için Allaha ükrettim. Hayatta olmas bana güç verdi. Baba diye alyordu. Belime aldm darbe nedeniyle iddetli ard için oluma uzanamadm. Onu kucama alamadm. Sesler duymaya baladm, bizi kurtarmaya çalyordular. Bir süre sonra bizi bulunduumuz yerden çkardlar. Allah bana ve oluma yeni bir hayat bahetti.

2 MLM LE FELç OLMAKTAN KURTULDUM

Yaklak 2 milim ile felç olmaktan kurtulduunu belirten Muhammet Erdoan, iddetli yere çarpma nedeniyle belim ar bir darbe ald. Belime 3 tane platin takld. 2 milim ile felç olmaktan kurtuldum. Bu olayn takipçisiyiz sorumlular hakknda suç duyurusunda bulunduk. Olum ve ben ölebilirdik. Bakalarnda böyle bir olay ile karlamamas için sorumlularn hak ettii cezay almasn adaletten talep ediyoruz. dedi.

AYNI STEDE KNC ASANSÖR OLAYI

Öte yandan, yaanan bu olaydan sonra sitenin baz asansörleri kapatlrken, ikinci bir asansör olay daha yaand. 8 bloktan oluan siteye ait baka bir blokta bo olan asansör yere çakld. Asansörün bo olmas olas bir ölüm ya da yaralanmann önüne geçerken, sitenin tüm asansörleri büyük risk oluturmas nedeniyle ilgililer tarafndan kapatld. Öte yandan, asansör olayna ilikin balatlan inceleme devam ederken, uzman ekipler tarafndan rapor hazrlanaca belirtildi.

Ana Sayfaya Git