12 yaşındaki Zehra'nın ölümüne yol açan maganda yakalandı

ŞANLIURFA'da gelin indirme sırasında tabancayla havaya açtığı ateşle 12 yaşındaki Zehra Gül’ün ölümüne neden olan 34 yaşındaki Mehmet Gezergül, özel kurulan 30 kişilik polis ekibinin çalışmasıyla yakalandı.

Haberler 25.10.2017 - 07:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hacbayram Mahallesinde geçen pazar akam meydana gelen olayda, tek katl evinin damnda gelin indirme merasimini izleyen 12 yandaki Zehra Gül, kimlii belirsiz kiinin tabancayla havaya açt atele bandan yaraland. Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine götürülen Zehra, acil serviste doktorlarn çabasna ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

30 KLK ÖZEL EKP KURULDU

Olayn ardndan tabancay ateleyen kiinin kimliinin belirlenerek yakalanmas için l Emniyet Müdürü Veysal Tipiolunun talimatyla Asayi ube Müdürlüü Cinayet Bürosu tarafndan 30 kiilik özel ekip kuruldu. Özel ekip, olay yeri çalmas ile düün konvoyunun geçtii güzergahlardaki güvenlik kamera kaytlarndan tabancay ateleyen kiinin Mehmet Gezergül olduunu belirledi. Ekiplerin, adresini belirledii Gezergül, operasyonla Eyyübiye Mahallesindeki evinde gözaltna alnd. Gezergül, hastanede salk kontrolünden geçirildikten sonra ifadesinin alnmas için emniyete götürüldü.

TUTUKLANDI

Emniyette sorgulanan Gezergülün ifadesinde, Gelin getirildii srada ben de herkes gibi havaya ate ettim. O srada bir kzn yaralandn gördüm. Korkup kaçtm dedii belirtildi. Emniyetteki ilemleri tamamlanan Gezergül, adliyeye sevk edildi. Gezergül, burada çkarld mahkemece tutukland.

Ana Sayfaya Git