17 Mart’a kadar başvuru

Bakanlık, merkez ve taşra teşkilatına çeşitli kadrolar için 301 personel alacak. Bu kadrolar için başvurular 1-17 Mart arasında e-Devlet üzerinden Adalet Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım bölümünden veya Kariyer Kapısı "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden yapılacak.

Haberler 02.03.2022 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakanlna alnacak 12 bin 823 sözlemeli personel için ilanlar dünkü Resmi Gazetede yaymland.

Buna göre, bakanlk, merkez ve tara tekilatna çeitli kadrolar için 301 personel alacak. Bu kadrolar için bavurular 1-17 Mart arasnda e-Devlet üzerinden Adalet Bakanl Kariyer Kaps-Kamu e Alm bölümünden veya Kariyer Kaps https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yaplacak.

Ayrca 6 bin 459 zabt katibi, mübair, koruma ve güvenlik görevlisi, teknisyen iaret dili tercüman, oför, aç ve hizmetli ile 500 icra katibi alnacak. Bu kadrolar için de bavurular 1-17 Mart arasnda e-Devlet üzerinden Adalet Bakanl Bavurusu ekranndan gerçekletirebilecek.

BAVURULAR BALADI

Adalet Bakanl Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüü bünyesinde ise 5 bin 455 infaz ve koruma memuru, büro personeli, hemire, teknisyen, oför, aç, kaloriferci istihdam edilecek. Bavurular, 1-17 Mart arasnda e-Devletten Adalet Bakanl Bavuru bölümünden alnacak.

Bunun yan sra aralarnda psikolog, öretmen, sosyal çalmac, veteriner, inaat mühendisi, gda mühendisi ve fizyoterapistin de bulunduu 108 sözlemeli personel için de adaylar bavurularn 1-17 Mart arasnda e-Devlet üzerinden Adalet Bakanl Kariyer Kaps-Kamu e Alm bölümünden veya Kariyer Kaps https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapabilecek.

lanlarn detaylarna ve bavuru artlarna Resmi Gazeteden veya Adalet Bakanlnn internet sitesinden ulalabiliyor.

Ana Sayfaya Git