18 ayda neler yapıldı

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, hayata geçirdikleri projeler ve yürüttükleri çalışmalarla geçmişte çeşitli olumsuzluklarla gündeme gelen Bağlar'ı hizmetlerle anılan bir ilçe haline getirdiklerini söyledi.

Haberler 11.11.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Merkez Balar lçesi Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yürütülen hizmetlerle artk Balar denilince akla kötü eyin gelmediini belirterek, lçemiz hak etmedii bu imajdan kurtulmu ve gelecee umutla bakacak hale gelmitir. Bunu yeterli görmeyerek çtay daha yüksee koyuyoruz. Pandemi sürecinin zorluklarna ramen hizmetlerimizi aksatmadan yerine getirdik. çalmadk kap, girilmedik gönül brakmamaya özen gösterdik. Hiçbir ayrm yapmadan tamamen belediyecilik yapmaya yönelik herkese ve her kesime gönlümüzü, imkanlarmz açk tuttuk. dedi.

VATANDALARIN ULAIMI

Kurduklar iletiim alaryla isteyen her vatandan kendilerine ulamasn salamann vicdani mutluluunu yaadklarn dile getiren Beyolu, öyle konutu:

Eski Balar bölgesinde 250den fazla metruk yapy temizledik. Vermi olduumuz mücadele ile burada yerinde dönüüm modeli ile kentsel dönüüm uygulanacak. Balarn hayali olan bu projeye balanmas bizim dönemimize nasip olacak. Bir dier bölgemiz birçok il ve ilçeden büyük olan ilçemizin gelien yüzü Baclar. Bu bölgemiz yeni projelerle daha modern ve yaanlabilir hale getiriliyor. Üçüncü olarak 11 mahallenin olduu krsal Karacada bölgemiz. Bu bölgemiz 20 ylda yaplamayan alt yap ve ulam hizmetlerine bizim dönemimizde kavutu. Neredeyse 20 yl hizmet alamayan birçok mahallemize kendi üretmi olduumuz asfaltla 18 ayda 100 kilometreden fazla hizmet gerçekletirdik. Krsal bölgelere yaklak 70 kilometre yeni yol hizmeti kazandrp menfez ve beton boru çalmas yaparak Balar tarihinde bu anlamda bir rekora imza attk. lçemizde ilk kez kentsel dönüüm ve millet bahçesi projelerinin hayata geçmesini saladk. Yeil alan envanterine 50 bin metrekare yeni yeil alan kazandrdmz gibi bölgemizde kent içi organik tarm projesini hayata geçiren de ilk belediye olduk. 200 binden fazla ihtiyaç sahibi insanmza belediyemizin imkanlar dahilinde gda, giyim ve temel ihtiyaçlardan oluan sosyal destekler sunduk.

MLLETE HZMET YOLU

Millete hizmet yolunda en büyük referans olan Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann liderliinde u ana kadar yürütmü olduumuz gönül, sosyal ve hizmet belediyecilii çizgisinden amadan kararl bir ekilde yolumuza devam edeceiz. diyen Beyolu, unlar kaydetti:

10 bine yakn örencimize giyim ve krtasiye desteinde bulunarak üniversite adaylar ve dier örencilerimizin faydaland eitim merkezi oluturduk. Birçok okulumuzun fiziki eksiklerini gidererek ihtiyaçlarn karladk. Tüm dünyay saran ve ülkemizde de etkisini sürdüren koronavirüse kar her türlü önlemi alarak dezenfekte çalmalarn yürüttük, 600 binden fazla ücretsiz maske ve teçhizat vatandalarmza ulatrdk. Temizlikte ilçemizi yaanlabilir hale getirerek çevre korumaya yönelik çalmalarla da yine ilimizde sfr atk belgesini çevre ve ehircilik Bakanlndan almaya hak kazanan ilk belediye olduk.

Millet ile aralarnda güven ve gönül ba oluturduklarn dile getiren Beyolu, bu hizmetleri yeterli görmediklerini, önlerine daha büyük hedefler koyduklarn aktard.

Ana Sayfaya Git