18 gündür kayıp Elif'in eniştesi: İzmir'e götürüldüğünü tahmin ediyoruz

Diyarbakır'da, 18 gün önce evinden ayrılan Elif D.'nin (15) sosyal medyada 'Ahmet Can' adlı kişinin yanında görülüp, 'ikinci eş' diye bahsedilmesi üzerine Mardin'in Kızıltepe ilçesinde olduğunu öğrenen ailesi, bulunmasını istiyor. Polisin arama çalışmalarını sürdürdüğü Elif D.'nin eniştesi Mehmet Zeki Işıktaş, "Öyle tahmin ediyoruz ki İzmir istikametine doğru gidiyorlar. Kız daha 15 yaşında. Ahmet, onu kandırarak kaçırdı" dedi.

Haberler 10.09.2021 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan ilçesinde ailesiyle yaayan Elif D.den 18 gün önce evden çktktan sonra haber alnamad. Aile, ertesi gün durumu polise bildirdi. Güvenlik güçleri, Elifin bulunmas için çalma balatt. Akrabalar ise Elifin yakn zamanda çekilmi videosunu sosyal medyada gördü. Görüntülere göre, videoyu çeken .S., Ahmet Can diye seslendii kiiye yeni einin hayrl olmas temennisinde bulunup, kaçnc ei olduunu sorarken, Ahmet Can da kinci eim diye yant veriyor. Ardndan videoyu çeken kii, Elife dönerek Yenge, yüzünü kapatma, utanma diye sesleniyor. Elif de yüzünü kapatarak gülüyor. Videoyu paylaan kiiyle irtibata geçen aile, kzlarnn Mardinin Kzltepe ilçesinde olduunu örendi. Aradklar numaraya bir daha ulaamayan aile, kzlarnn bir an önce bulunmasn istiyor.

AHMET KANDIRARAK KAçIRDI

Video üzerine Mardin ve Diyarbakr emniyetlerinin çalmalar sürerken, enitesi Mehmet Zeki Ikta, Elifin kandrlp kaçrldn savunarak, 18 gündür kayp. Her yerde Elifin izini sürüyoruz. Ahmetin telefonuna ulaamyoruz. O kz da sa m, ölü mü; bilmiyoruz. Acaba nerede? Herhalde batya gitmi. zmire gitmiler ancak hangi semtte olduklarn bilmiyoruz. Arkadalarna da ben zmire gidiyorum, demi. Kzltepede . adnda bir arkadann evinde çektikleri videoyu sosyal medya da paylamlard. ., akam beni arad. Evinden ayrldklarn ve akam saatlerinde Birecikte olduklarn söyledi. Ben de polis ekiplerine haber verdim. Biz de öyle tahmin ediyoruz ki zmir istikametine doru gidiyorlar. Kz daha 15 yanda. Ahmet, onu kandrarak kaçrd sa salim getirip teslim etsin diye konutu.

Ana Sayfaya Git