2 dakikada soyuldu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 2 kişinin, elektrik eşya servisine girip, 2 dakikada, el takımlarının bulunduğu çantayla birlikte 5 bin TL'lilk eşya çaldığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 17.06.2019 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde 2 kiinin, elektrik eya servisine girip, 2 dakikada, el takmlarnn bulunduu çantayla birlikte 5 bin TLlilk eya çald anlar, güvenlik kamerasna yansd.

Olay, 12 Haziran çaramba günü merkez Balar ilçesi Selahaddin Eyyubi Mahallesi Bayndrlk Caddesinde meydana geldi. Serhldan Bayar, saat 16.00 sralarnda elektronik eya servisinden i için ayrlp, 1,5 saat sonra döndüünde kilitledii kapnn açk olduunu fark etti. Soyulduunu anlayan Bayar, güvenlik kamerasnn kaytlarna bakt. yeri ile komularnn güvenlik kameras görüntüleri izleyen Bayar, kimlikleri belirsiz 2 kiinin, kapsn zorla açp girdikleri i yerinden, 2 dakika içinde takm çantasyla birlikte 5 bin TLlik eya çaldn belirledi. Görüntüleri polise verip ikayetçi olan Bayar, üphelilerin bulunmasn istiyor.

MADURUM, TAKIM çANTAM YOK

Olay anlatan Bayar, takm çantasnn bile çalndn söyledi. üphelilerin yakalanmasn isteyen Bayar, Saat 16.00 sralarnda ie gittim. Dükkanm kilitledim. ten geldiimde dükkanmn kaps açkt. Anahtar benden baka kimsede olmad için direk arkaya gittim. Baktm el takmlarm yok. Hemen güvenlik kameralarna baktm. 2 kii kapy zorlam. Kar sitenin güvenlik kamerasna da baktm. Kablolarm falan çalmlar. Kapy tornavida ile zorlayp açyorlar. 2 dakika içerisinde yaklak 5 bin TLlik bir zararm var. Matkap, kablo ve el takmlarm almlar. Emniyetin çevresi olduundan dolay mobese görüntüleri var. Güvenlik sistemleri ile de uratm için çevredeki güvenlik kamera kaytlarn toplayp emniyete teslim ettim. Emniyetin de mobese görüntülerinden ahslara ulamalarn ve bu hrszlarn bir an önce bulunmasn istiyorum. u an madurum. e gidecek takmlarm yok. Zaten ie gittiimde aldm takm çantam var yanmda. Onun içinde de 3-5 parça malzeme var. Genel olarak kullandm takmlarm yok dedi.

Ana Sayfaya Git