20 yıl sonra asfaltlama!

20 yıl sonra asfaltla tanışan mahalle sakinlerinden Başkan Beyoğlun'a pankartlı teşekkür

Haberler 04.05.2020 - 23:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar Belediyesinin bazalt tandan ürettii scak asfalt ile balatt çalmalar kapsamnda asfaltlad Bayramolu semtinin sakinleri, yaplan hizmetten duyduklar memnuniyeti teekkür pankart asarak dile getirdi.

Balarn en kalabalk mahallelerinden olan Mevlana Halit Mahallesi, Kooperatifler Caddesi ve Bayramolu mevkisinde tamamlanmak üzere olan asfalt çalmalarn inceleyerek vatandalarla görüen Bakan Hüseyin Beyolu, Vatandamzn memnuniyeti bizim için çok önemli. Onlar hizmetin en güzeline layktr dedi.

BOZUK OLAN YOLLAR DÜZELTLEREK ASFALT YAPILDI

AK Partili Diyarbakr merkez Balar lçe Belediyesi, ilçenin en kalabalk mahallelerinden olan Mevlana Halit Mahallesinde yer alan Bayramolu sitesi çevresini ve Kooperatifler Caddesini 20 yl sonra scak asfalt hizmeti ile tantrarak bu bölgede yaayan vatandalar memnun etti. Mahalle içindeki ara yollarn bozuk ve bakmsz olmas nedeniyle yllardr sorun yaadklarn dile getiren vatandalarn talebi üzerine harekete geçen Balar Belediyesi, bazalt tandan ürettii uzun ömürlü kaliteli asfalt ile burada çalma balatt. Balar Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgn ve Ramazan ayna ramen youn ve titiz bir çalma yürüterek bu bölgedeki mahalle ve semt içi yollar modern bir görüntüye kavuturdu.

YAPILAN HZMETTEN MEMNUN KALDILAR

Covid-19 önlemleri gerei maske,eldiven ve sosyal mesafe kurallarna uyarak görev yapan ekiplerin çalmasndan sonra güzel bir görünüme kavuan bölgede yaayan vatandalar, Mahallemize yaplan asfalt çalmasndan dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür ederiz pankart ast. Yaplan çalmalar inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, çevredeki vatandalarla görütü. Yaplan hizmetin kendilerini mutlu ettiini belirten vatandalar, Beyoluna teekkür etti.

KARARLI BR EKLDE YOLA DEVAM EDYORUZ

Bakan Beyolu, Bu bölgede uzun yllar asfalt çalmas yaplmam. Vatandamzn layk olduu bu güzel hizmeti yapmak bize nasip oldu. Bazalt tandan ürettiimiz asfalt dünyada en uzun ömürlü ve kaliteli asfalt çeididir. Yeni tip korona virüs ile ilgili önlemleri ihmal etmiyoruz. Ancak bunu yaparken hizmetlerimizi de aksatmadan devam ettiriyoruz. Her gün milletimizin içindeyiz, onlarla beraberiz. Ziyaret edip Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann selamlarn iletiyoruz ve taleplerini alarak buna göre çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Durmak yok, kararl ve azimli ekilde yola devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git