28 köye su gitti

Diyarbakır'da 28 kırsal mahallenin su sorunu çözülüyor.

Haberler 25.05.2021 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü, kesintisiz içme suyu salamak amacyla 28 krsal mahallede sondaj çalmas yürütüyor.

DSK Genel Müdürlüü, il merkezi ve krsal mahallelerde sorunsuz bir altyap ve salkl içme suyu temini için çalmalarna youn bir ekilde sürdürüyor. 28 krsal mahallenin içme suyu sorununu çözmek amacyla sondaj çalmas balatan DSK, su sknts yaanan mahallelerde yeni kaynak oluturmak amacyla 3 milyon 26 bin liraya mal edilen proje hazrlad.

28 KÖYÜN çME SUYU

DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Genel Müdür Yardmclar Selçuk Gördük ve Fatih Yürük, AK Parti Kayapnar lçe Bakan Uur Delidere ile birlikte Pirinçlik Mahallesinde çalmas biten sondaj kuyusunda pompa deneme ilemini gerçekletirdi.

Suyun mahalle halkna hayrl olmasn dileyen Tuti, Krsal, kent merkezi ayrmadan her mahallemizde en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Mahallelerimizde salkl ve kesintisiz içme suyu salamak amacyla ekiplerimiz çalmalarn aralksz sürdürüyor. u ana kadar 6 mahallede sondaj çalmasn tamamladk, dier mahallelerdeki çalmalarmz ise peyderpey bitireceiz dedi.

Ana Sayfaya Git