28 Şubat sergisi açıldı

AK Parti Diyarbakır il başkanlığı tarafından 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümü dolayısıyla ‘28 Şubat'ın Manşetleri’ konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Haberler 04.03.2018 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde bulunan Cigerxwin kültür merkezi sergi salonunda düzenlenen fotoraf sergisi açlna AK Parti Diyarbakr milletvekili Galip Ensariolu, AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak, AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer, AK Parti Yeniehir lçe Bakan Mürsel Kikizade ve partililer katld.

28 UBAT SERGS

AK Parti milletvekili Galip Ensariolu Türkiyenin bürokratik, oligari vesayetten kurtulduunu dile getirdi. Ensariolu, Bunlarn hepsini unuttuk, Türkiye geçmiten bu yana böyle deildi. Bu ülkeyi bunlar yönetiyordu, ülkenin sahibi kendileriydi. Gündemi onlar belirliyorlard, vatanda ötekiletirip tek tip insanlar yaratmaya çalan ve siyaset üzerinde güçlü bürokratik askeri vesayet deviren Türkiyede de bu anlamda birçok ihanete ve kirli ilere imza atan insanlar. talyadan çine kadar en iyi demokrasi bugün Türkiyede demokrasiyle birlikte refah seviyesi, insann kymeti artk yükseldi ve çok iyi bir noktadayz, inallah bunu çok daha ileriye hep beraber tayacaz dedi.

TANKLAR DEMOKRASYE

AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak ise tanklarla demokrasiye, insan haklarna, özgürlüe balans ayar yapldn söyledi. Budak, O dönemde basnda çkan haberleri ve manetleri sergiliyoruz. O dönem insanlar filendi kadnlarmz sadece baörtülü diye bütün haklarndan mahrum brakldlar. yerleri yeil sermaye diye maalesef filendi, i yapmalar ve ihalelere girmeleri engellendi. Ülke maddi ve manevi çok ey kaybetti, bir gecede ülkemizin daha dorusu milletimizin trilyonlar illegal örgütlere ve illegal yaplara aktarld. 28 ubat maalesef böyle bir darbeydi, tabi halkmz, artk bu tip darbeleri kesinlikle lanetliyor ve böyle bir eye bir daha müsaade edilmeyecek. Bunun en bariz örneini 15 Temmuzda gördük, liderimiz ve milletimiz kaynat, artk darbelere hayr mesaj verildi. O dönem 28 ubat bin yl sürecek deniliyordu, 3 yl sonra AK Parti iktidar ile bu karanlk dönemler tarihe gömüldü, hamdolsun imdi milletimiz iktidarda milletimizin sesi daha çok çkyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git