3 bin kişiye gıda!

Kayapınar Belediyesi’nce, İlçe merkezinde oturan dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 3 bin aileye gıda kolileri dağıtımına başlandı. Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz" diye konuştu.

Haberler 15.06.2017 - 11:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca görevlendirme yaplan Kayapnar Belediyesi tarafndan, Ramazan ay münasebetiyle Kayapnar ilçe snrlar içinde oturan ihtiyaç sahibi ve dar gelirli vatandalara yönelik gda yardm balatld. Kayapnar Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf tarafndan datm yaplacak yardm kolileri, evlere teslim edilecek.

3 BN DAR GELRL ALEYE YARDIM KOLLER

Ramazan ay nedeniyle 2 ayr yerde açt iftar çadrnda günde 2 bin kiiye iftar yemei veren ve ilk kez lçe genelindeki 42 cami de temizlik kampanyas balatan Kayapnar Belediyesi, bu kez de dar gelirli ve ihtiyaç sahibi 3 bin aileye gda yardmnda bulunacak.

EVLERE TESLM EDLECEK

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klçn talimat ile alnan yardm kolileri teslim alnd. Gerekli kontrollerinin yaplmasnn ardndan Kayapnar Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürü Fettah Güzelsoy, kolileri Kayapnar Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf yetkililerine teslim etti. Yardm kolileri, Vakf tarafndan tespit edilen fakir ve yardma muhtaç ailelerin evlerine teslim edilecek.

KILIç: ONLAR YALNIZ DEL

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Ramazan ay münasebetiyle yoksul ve dar gelirli ailelere yönelik yardm kolisi datacaklarn ifade ederek, Dar gelirli ve madur durumdaki insanlarmza destek vermeyi bir görev sayyoruz. Onlarn yalnz olmadklarn bizim yanlarnda olduumuzu gösteriyoruz ve göstereceiz. Bu çerçevede Ramazan ay münasebetiyle balattmz yardmlarmz bundan sonraki yllarda da aralksz sürdürmeye devam edeceiz dedi. Gda yardm paketlerinin büyük bir özenle, bizzat hak sahibine konutlarnda teslim edileceini kaydeden Bakan Klç, böylece hem olas kargaaln, hem de yardm alanlarn rahatsz olmasnn önüne geçildiini belirtti.

Ana Sayfaya Git