3 gün sonra ölü bulundu

Kemaliye Mahallesi'ndeki bir müstakil evin damı henüz bilinmeyen nedenle çöktü. Evde yaşayan 77 yaşındaki Yaşar Kızıl enkaz altında kaldı. Durumu geç fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ekiplerce yapılan çalışmanın ardından enkazdan çıkarılan Kızıl'ın cesedi otopsi için hastaneye gönderildi.

Haberler 02.01.2020 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Ergani ilçesinde, yalnz oturduu evin çökmesi sonucu enkaz altnda kalan Yaar Kzl (77), yaamn yitirdi. Kzln cansz bedeni komular tarafndan 3 gün sonra bulundu.

EMEKL KIZILIN CANSIZ BEDEN

Ergani ilçe merkezindeki Kemalliye Mahallesinde oturan tapu kadastro müdürlüünden emekli olan Yaar Kzldan 3 gündür haber alamayan komular, evine gitti. Komular, evin çöktüünü, Kzln da enkazn altnda kaldn gördü. hbar üzerine bölgeye salk ve polis ekipleri sevk edildi.

ENKAZ ALTINDA KALMI

Salk görevlilerince yaplan kontrolde Kzln yaamn yitirdii tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerince yaplan kontrolde Kzln 3 gün önce öldüü belirlendi. ncelemenin ardndan Kzln cansz bedeni otopsi için Ergani Devlet Hastanesi morguna kaldrld.

Ana Sayfaya Git