3 ton esrar

Kocaköy ilçesinde düzenlenen operasyonda, 2 ton 939 kilogram esrar ve ikiz plaka kaydı bulunan bir araç ele geçirildi, 5 zanlı gözaltına alındı.

Haberler 21.01.2017 - 08:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

l Jandarma Komutanlna bal ekiplerin Kocaköy lçesinde Gözeba Köyündeki 4 eve düzenledii operasyonda, 2 ton 620 kilo toz, 319 kilo kubar olmak üzere toplam 2 ton 939 kilo esrar ele geçirildi.

3 TON ESRAR

Kocaköy lçesine bal Gözeba Köyünde uyuturucu madde imal edildii istihbarat üzerine l Jandarma Komutanlna bal birliklerin, köydeki 4 eve düzenledii operasyonla ilgili Diyarbakr Valilii yazl açklama yapt. Açklamada, Diyarbakr l Jandarma Komutanlnca; Kocaköy ilçesi Gözeba köyünde uyuturucu madde imal ve ticareti yapt deerlendirilen üpheli ahslar ile suç delillerini ele geçirmek maksadyla 19 Ocak 2017 Perembe günü narko terör operasyonu kapsamnda adli arama faaliyeti icra edilmitir.

OPERASYON KAPSAMI

Bu kapsamda; adli makamlardan alnan arama kararna istinaden 4 ev ve eklentisi ile anlan köyün mücavir alannda arama faaliyeti icra edilmi, yaplan aramalarda araziye gömülü/gizlenmi vaziyette 2 bin 620 kilo toz esrar, 319 kilo kubar esrar olmak üzere toplam 2 ton 939 kilo uyuturucu madde ile Terör nitelikli ikiz plaka kayd bulunan 1 araç ele geçirilmitir. Cumhuriyet Basavclnn talimat ile ele geçirilen araç, gereç ve malzemeler ile uyuturucu maddelere el konulmu olup, gözaltna alnan 5 üpheli ahs hakknda adli ilemlere balanmtr. Bölgemizde yaayan vatandalarn huzur ve güvenliinin salanmas ile narko-terörizmle mücadeleye yönelik çalmalara artan bir azim ve kararllkla devam edilmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git