30 bin ton asfalt döküldü

Bağlar Belediyesi tarafından 30 bin ton asfalt hizmeti

Haberler 17.06.2020 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçede 30 bin ton asfalt hizmeti gerçekletirdi.

Karacada bölgesinde kurduu asfalt plenti ve ta krma eleme tesislerinde bazalt tandan asfalt üretmeye balayan Balar Belediyesi, k mevsiminin balamas nedeniyle zorunlu olarak ara verdii asfaltlama çalmalarna yeniden balad.

imdiye kadar toplam 25 kilometrelik alanda asfaltlama yapan Fen leri Müdürlüü ekipleri, 15 bin ton asfalt alt malzemesi ve 30 bin ton asfalt dökümü gerçekletirdi.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarn taleplerini ve beklentilerini dikkate alarak uzun yllardr asfaltlanmayan bölgelere hizmet götürdüklerini söyledi.

30 BN TON ASFALT HZMET

Asfaltlama çalmalarndan vatandalarla memnuniyet aratrmas yaptklarn aktaran Beyolu, unlar kaydetti: Esnaf ve vatandamzn talep ve beklentilerini esas alyoruz. Buna göre tespit ve planlama yaparak asfaltlama çalmalarn gerçekletiriyoruz. çalmalarn ardndan gelen olumlu tepkilerden net anlalyor ki vatandalarmz yllardr hasret kaldklar bu hizmetten çok memnun kalyor. Bunu aslan teekkür pankartlarndan da görebiliyoruz. Diyarbakrn yer alt ve yer üstü kaynaklarn yine kente hizmet olarak deerlendiriyoruz.

Ana Sayfaya Git