İşçisine İkramiye Maaş!

Lice Belediye Başkan Vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Sinan Başak'ın talimatıyla belediye işçilerine Kurban Bayramı öncesi bir maaş ikramiye verildi.

Haberler 26.08.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice lçe Belediye Bakanlna görevlendirilen lçe Kaymakam Sinan Baak, bir yandan ilçe halkna hizmet yaparken, dier yandan da sosyal belediyecilik anlayyla içi ve personele desteklerini sürdürüyor. Lice Belediye Bakanl tarafndan yaklaan Kurban Bayram nedeniyle içilere yarm maa ikramiye yetirildi.

Lice Belediye Bakan Vekili Baak, personelin her türlü hak ve alacaklarn aln teri kurumadan ödeme konusunda hassas olduklarn belirtti.

çYE BAYRAM KRAMYES

Kurban Bayram öncesinde içilere bir maa ikramiye verdiklerini kaydeden Baak, Sevgili Licelilerin en iyisine layk olduunu söylemitik. Liceliler için gece gündüz çalan deerli çalma arkadalarmn da bu anlamda imkanlarmz ölçüsünde emeklerinin karln azami ölçüde almalar gerektiine inanyorum. dedi.

Belediye çalanlar da bugüne kadar hiç ikramiye almadklarn, yeni yönetimle birlikte çalma artlar ve ortamlarnn hzla deitiini belirterek, Bu ikramiye sayesinde bayram öncesinde ihtiyaçlarmz daha rahat karlayacaz. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git