İki firari yakalandı

Diyarbakır'da haklarında 62'şer yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari 2 cinayet hükümlüsü yakalandı.

Haberler 22.01.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elazn Maden ilçesinde, 15 yl önce 1 kiinin ölümü, 1 kiinin de yaralanmasyla sonuçlanan silahl soygun olaynn ardndan ortadan kaybolan ve firari olarak yarglandklar davada 62er yl hapis cezasna çarptrlan T.O. ve S.O. Diyarbakrn Ergani ilçesinde jandarma operasyonuyla yakaland.

CNAYET FALLLER

Elazn Maden ilçesine bal Zuhurevleri mezras Bevirti mevkisinde, 15 Kasm 2005 gecesi, göçer hayat süren 5 kiilik aileyi soyan ve kendilerine direnmek isteyen Fethi Türkü öldürüp, Mehmet Datekini de yaraladktan sonra kaçan T.O. ve S.O., firari olarak Birden fazla kiiyle silahl yama ve Kasten adam öldürme suçlarndan 62er yl hapis cezasna çarptrld. Cezalar kesinleirken, Diyarbakr l Jandarma Komutanl ekipleri, ikilinin peine dütü.

62 YIL HAPS CEZASI

15 yldr sürekli klk ve adres deitirdikleri örenilen T.O. ve S.O., Ergani ilçesine bal krsal Ortaaaç Mahallesinde yaayan ailelerinin evine gelince jandarma baskn düzenledi.

T.O. sakland evde, S.O. ise ahrda saklanmak için düzenlenen snakta yakaland. üphelilerle birlikte 1 ruhsatsz tabanca ve 21 tabanca mermisi ele geçirildi. T.O. ve S.O. tutuklanarak, Diyarbakr D Tipi Kapal Cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git