İki Yıl Sonra Yakalandı!

Diyarbakır'da, eşi Çiğdem Pala'yı (24) 'aile meclisi'nin kararıyla yatak odasında başından vurarak öldüren Doğan Pala (26), 2 yıl sonra polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Haberler 27.08.2018 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçesinde 29 Austos 2016 tarihinde su tesisatçs olan Doan Pala, 3 çocuk annesi, ei çidem Palay yatak odasnda bandan vurarak öldürüp, kaçt. çocuklarn barmalar üzerine kaps açk olan eve giren komular, genç kadn yatak odasnda kanlar içinde buldu.

Üç çOCUK ANNES E

çarlan salk ekibi, çidem Palann yaamn yitirdiini saptad. Polis ekipleri Doan Halay yakalamak için çalma balatrken, çiftin 2si kz, 3 çocuu ise koruma altna alnd.

Polisin yapt aratrmada, çidem Palann evlenmeden önce bakasn sevdiini, bu kiinin genç kz ailesinden istediini, ancak ailenin zorla amcasnn olu Doan Pala ile evlendirdiini saptad. çidem Palann bir süre sonra sevdii kiiyle yeniden görümeye baladn ve bunu örenen Doan Palann Aile meclisi karar ile eini infaz ettii tespit edildi.

AZMETTRME SUçUNDAN DDANAME

Olayla ilgili gözaltna alnan çiftin amcas B.P. (39), kasten öldürmeye azmettirme iddiasyla tutukland. Soruturmay tamamlayan savclk, firari Doan Pala hakknda tasarlayarak öldürme, çiftin amcalar B.P., halalar A.P. (54) ile H.P. (55) ve babaanneleri N.P. (71) hakknda ise kasten öldürmeye azmettirme suçundan arlatrlm ömür boyu hapis istemiyle iddianame hazrlad. Sanklarn yarglanmasna devam ediliyor.

SUç ALET SLAHLA YAKALANDI

Asayi ube Müdürlüüne bal Cinayet Büro Amirlii ekipleri, cinayet zanls Doan Palann, merkez Sur ilçesine bal Küçük Kad köyünde olduunu belirledi. Ekipler, cuma gecesi jandarma ve Özel Hareket polislerinin de destek verdii operasyonla Palay yakalayarak gözaltna ald. Doan Pala ile birlikte eini öldürürken kulland silan da ele geçirildi. Emniyete götürülen Palann ilemlerinin sürdüü bildirildi.

Ana Sayfaya Git