Şebekeler yenilendi

Sorunsuz bir altyapı için bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına aralıksız devam eden Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, Kayapınar ilçesine bağlı Taban Mahallesinde 2 bin 330 metre kanalizasyon temizliği yaparak, tıkanık olan kanalizasyon şebekesini yeniden aktif hale getirdi.

Haberler 13.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Sorunsuz bir altyap için bakm, onarm ve temizlik çalmalarna aralksz devam eden Diyarbakr Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü ekipleri, Kayapnar ilçesine bal Taban Mahallesinde 2 bin 330 metre kanalizasyon temizlii yaparak, tkank olan kanalizasyon ebekesini yeniden aktif hale getirdi.

KANALZASYON TEMZL

Vatandalarn memnuniyetini her koulda ön planda tutan DSK Genel Müdürlüüne bal ekipler, sorunsuz bir altyap için bakm, onarm ve temizlik çalmalarn aralksz sürdürüyor. çalmalar kapsamnda Kayapnar ilçesine bal Taban Mahallesinde hayvansal atklar, saman ve çamur dolmas nedeniyle uzun yllar kullanlmayan kanalizasyon hatt, yaplan çalmalar sayesinde yeniden aktif hale getirildi.

EKSK RÖGAR KAPAKLARI

DSK Genel Müdürlüü Atk Su ve Ruhsat Denetim Daire Bakanlna bal ekiplerin 18 personel, iki kombine vidanjör, bir kuka arac ve bir kepçe ile sürdürdüü ve üç gün süren çalmada Taban Mahallesinde 2 bin 330 metre kanalizasyon temizlii yapld. Eksik rögar kapaklarnn takld çalmada 32 adet muayene kontrol bacas da temizlenerek onarm yapld.

Ayrca, mahallede bulunan ve fosseptie bal olan Özcan Canaydn lköretim Okulu da kanalizasyon ebekesine balanarak, örenciler için daha hijyenik bir ortam saland. Yaplan çalmalardan memnuniyet duyan mahalle sakinleri DSKye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git