Şerbetler belediyeden!

Kayapınar Belediyesi’nce ilk teravih namazından itibaren Camilerde ikram ettiği Ramazan şerbetini bu kez iftar sofralarında ikram ediyor. Kayapınar Belediyesi, Memur-Sen TOKİ Lojmanları sakinlerince hazırlanan iftar yemeğine şerbet ikramlarıyla katıldı.

Haberler 20.06.2017 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesince ilk teravih namazndan itibaren Camilerde ikram ettii Ramazan erbetini bu kez iftar sofralarnda ikram ediyor. Kayapnar Belediyesi, Memur-Sen TOK Lojmanlar sakinlerince hazrlanan iftar yemeine erbet ikramlaryla katld.

Ramazan aynn balamasyla birlikte ilçedeki camilerde teravih namaz sonras Ramazan erbeti ikramna balayan Kayapnar Belediyesi, ikramlarn artk iftar yemeklerinde de sürdürüyor.

MEYAN ERBET BELEDYEDEN

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klçn talimatyla balatlan erbet ikram, Kayapnar mahalle sakinlerince organize edilen, ftar yemei halktan erbetler belediyeden sloganyla iftar yemei verildi. Memur-Sen TOK Camii bahçesinde verilen iftar yemeine Belediye ramazan erbeti datt. Uygulamadan memnun kalan Mahalle sakinleri, Belediyemizin Ramazan aynda balatt erbet ikramlarndan dolay teekkür ediyoruz. Belediyemizin bu ikramna karlk biz de böyle bir iftar yemei vermeye baladk. Önemli olan bir arada birlikte ve huzurlu bir ekilde iftar yapmaktr. Emei geçenlerden Allah raz olsun diye konutular.

Ana Sayfaya Git