4 gündür kayıp

Diyarbakır'dan Çorum'a göp eden Mebiriye ve Kasım Aslan çiftinin zihinsel engelli çocukları 15 yaşındaki Süleyman Aslan'dan 4 gündür haber alınamıyor.

Haberler 28.01.2017 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdan 4 yl önce çoruma göç eden 6 çocuklu Aslan çiftinin çocuklar Süleyman, geçen pazartesi günü ortadan kayboldu. Polise kayp bavurusu yaptklarn belirten Mebiriye Aslan, O benim gözbebeim. Ne olur yavrumu bulup bana getirsinler. Ben onsuz yaayamam diyerek gözya döktü.

DYARBAKIRDAN GÖç ETMLER

Kasm Aslan ise Olum daha 15 yanda, zihinsel engelli. çorumda sk sk evden kaçard. Bazen polis bulup bize teslim eder bazen de biz bulur evimize getirirdik. Ancak bu kez durum çok farkl, olum 4 gündür kayp. En son Ankarada bir büfe iletmecisi onu bulup polise teslim etmi ve beni aradlar, Olunuz bulundu gelin aln dediler. Ben hemen Ankaraya gittim. Olumu teslim aldm. Ankarada yürürken, Baba lavaboya götür beni dedi. Ben de götürdüm. Bu srada nasl oldu anlayamadm. Bir yolunu bulup kaçm, o bölgeyi taradm ancak bulamadm. Yine kayp bavurusunda bulundum. u ana kadar hiçbir sonuç alamadm diye konutu.

Ana Sayfaya Git