4 Kişi Hayatını Kaybetti

Günün ikinci ölümlü trafik kazası haberi ise Mardin'in Midyat ilçesinden geldi. Duzova Mahallesi yakınlarında tarım işçilerini taşıyan kamyonet ile karşı yönden gelen yine tarım işçilerini taşıyan kamyonet iddiaya göre, hatalı sollama nedeniyle çarpıştı.

Haberler 20.06.2017 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Günün ikinci ölümlü trafik kazas haberi ise Mardinin Midyat ilçesinden geldi. Duzova Mahallesi yaknlarnda tarm içilerini tayan kamyonet ile kar yönden gelen yine tarm içilerini tayan kamyonet iddiaya göre, hatal sollama nedeniyle çarpt. Her iki aracn arampole yuvarland kazada Sultan Aktekin, Gazale Aktekin ve Adile Acar olay yerinde, Hatice Acar ise kaldrld Midyat Devlet Hastanesinde hayatn kaybetti. Yaral 13 kii, 112 Acil Servis ekiplerince kaldrld Midyat Devlet Hastanesinde tedavi altna alnd.

OTOMOBL KÖPRÜDEN ÜçTÜ

Buarada, öleden sonra Siverek- Viranehir karayolunun 20nci kilometresinde yaralamal trafik kazas meydana geldi. Otomobil, kontrolden çkp 5 metre yüksekliindeki çamçay Köprüsünden aa dütü. Kazada, Ebru Denizli, Vedat Denizli, Hüzna Denizli, Abdulkadir Karakaya, Mehmet Karakaya, Gülistan Karakaya, Eyüp Akçiçek ve Güler Salman yaraland. Akçakale lçesinde, 23 yandaki Abdulkadir Ayst, sahur için ekmek almaya giderken direksiyon kontrolünü yitirdii otomobilinin bir evin duvara çarpmas sonucu öldü.

ZEP DERESNE UçAN CPTEKLER

Yüksekova lçesinde sürücüsünün kontrolünden çkp Zap Deresine uçan araçtaki kiilerden iki kiinin daha cesedine ulald. Kazada ölü says 3e yükselirken, kayp 1 çocuu arama çalmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git