400 polisle Esrar avı!

Diyarbakır'da 400 polisin katılımıyla sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu gerçekleştirildi.

Haberler 23.08.2017 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Operasyona katlan ekipler, umuma açk yerleri denetlerken üpheli gördükleri kiilerin genel bilgi taramas ile üst aramasn yapt.Öte yandan, uyuturucu kullanmn önlemek amacyla da Diyarbakr Surlarnn çevresi, park ve metruk binalar kontrol edildi. Surun çevresindeki parkta uygulama yapan polisleri gören bir vatanda, uygulamadan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Vallahi biz artk rahat ediyoruz. ifadesini kulland.

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü ekipleri, Sur ve Balar ilçelerinde uyuturucu satclarna yönelik 400 polisle operasyon düzenledi.

Diyarbakr Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri öncülüünde, 400 polisin katlm ile torbac diye dabir edilen uyuturucu satclarna yönelik operasyon düzenlendi.

400 polisle uyuturucu operasyonu

Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Asayi ube Müdürlüü ekiplerinin de destek verdii operasyonda Sur ve Balar ilçelerindeki sokaklar didik didik arand. Polis ekipleri özellikle Sur diplerinde uyuturucu ticareti yapan sokak satclarnn girebilecei bölgelerde arama yapt. Terk edilmi binalar ile surlarn içleri arand. Operasyon kapsamnda ayrca üpheli kiilerin üstleri aranarak, kimlik kontrolü yapld.

Vallahi biz artk rahat ediyoruz

Surun çevresindeki parkta uygulama yapan polisleri gören bir vatanda, uygulamadan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Vallahi biz artk rahat ediyoruz. ifadesini kulland.

Kulp bölgesindeki operasyonda

l Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri düzenledikleri 3 ayr operasyonda bir kamyonda 415 kilo 460 gram, tr üzerine yüklenmi i makinesine zulalanm 81 kilo 300 gram ve merkez Balar ilçesinde bir evde 259 kilo 540 gram olmak üzere toplam 756 kilo 300 gram kubar esrar ele geçirdi. Operasyonlarda 4 üpheli gözaltna alnd. Zanllarn emniyetteki ilemleri sürüyor.

208 kilo esrar ele geçirildi

Buarada, Bingölün Genç ilçesinde 208 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yaplan açklamaya göre, ihbar üzerine l Jandarma Komutanl ekiplerince Genç ilçesine bal Yelkaya köyü Kocakaya mezrasndaki bir ev ve eklentilerinde arama yapld.

Aramada 208 kilogram kubar esrar, tabanca ve 2 av tüfei ele geçirildi.

Ana Sayfaya Git