4'üncü sanayi sitesi bitiyor!

Daha önce üç sanayi sitesine sahip olan Diyarbakır’da, daha geniş iş alanlarına sahip, alt ve üst yapısıyla daha modern 4. oto tamircileri küçük sanayi sitesi tamamlanıyor.

Haberler 10.07.2020 - 01:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Münir Karalolu, ksa süre sonra iletmelere açlarak vatandan hizmetine sunulmas planlanan 4. oto tamircileri küçük sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.

SANAY STES

Burada, sanayi sitesi yetkilileri ve çalanlar tarafndan karlanan Vali Karalolu, çalanlarla yapt sohbet sonrasnda yetkililerden sitede devam eden yapsal çalmalar hakknda bilgi ald. Site yönetimi tarafndan alnan kararlar ve yaplan çalmalara yönelik hazrlanan ksa sunumun ardndan yetkililerden talepleri ve yaplmas planlanan projeleri dinleyen Vali Karalolu, devam eden çalmalarla ilgili olarak sorun yaayp yaamadklarn sorarak sanayi sitesine ulamla ilgili Karayollar Genel Müdürlüü tarafndan gerekli çalmalarn yapldn ifade etti.

EKM AYINDA AçILIYOR

letmelere ayrlan alanlarla ilgili yetkililere yapsal tavsiyelerde de bulunan Vali Karalolu, 8 Ekim 2020de açlmas planlanan sanayi sitesinde, iletmelerin, 29 Ekimde faaliyetlerine baladn görmek istediini belirtti.

Vali Karalolu, sanayi sitesi yetkilileriyle yapt görümenin ardndan çalmalar yerinde görmek amacyla alanda incelemelerde bulundu.

Ana Sayfaya Git