5 Metruk yapı yıktırıldı

Son iki buçuk yılda Bağlar'daki 343 metruk yapıyı yıkan Bağlar Belediyesi, Eylül ayı içerisinde madde bağımlıları ve satıcılarının yuvası haline gelerek bölgedeki vatandaşların huzurunu kaçıran 5 yapıyı daha ortadan kaldırdı.

Haberler 23.09.2021 - 00:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçesinde vatandalarn huzurunu kaçran ve gençleri tuzaa düüren madde bamllar ve bunlarn yuvaland metruk yaplarla mücadele devam ediyor.

Uzun yllarn ihmali olan kullanlamaz haldeki yaplar ykan Balar Belediyesinden sonra l Emniyet Müdürlüü tarafndan da tacir ve bamllara yönelik çalma balatlmas bölge halknca memnuniyetle karland. Emniyet ekipleri sokaklarda çalma yaparken, Balar Belediyesi ekipleri de metruk yaplara aman vermiyor. Son olarak biri Yunus Emre Mahallesinde vatandalarn ikayeti sonucu olmak üzere 5 yap daha yklarak temizlendi.

EMNYETMZN çALIMASINA TAM DESTEK VERYORUZ

Göreve geldikten sonra 343 metruk yapy ortadan kaldrdklarn anlatan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ki buçuk yldr mücadele veriyoruz. Bunun için özel ekipler oluturduk. Hzl bir ekilde encümen kararlar alarak ykmlar gerçekletiriyoruz. Son bir ayda 5 yapy daha kaldrdk. Balar halk bu olumsuz tabloyu hak etmiyor. Malesef terör örgütleri ve çeteler yllarca buralar istismar ederek halkmzn huzurunu kaçrd. Balar bu mücadele ile özüne kavuacaktr. eklinde deerlendirmede bulundu.

Ana Sayfaya Git