5 bin kişiye dağıtıldı!

Kızılay Diyarbakır Şubesi 5 bin kişiye aşure ikramında bulundu

Haberler 21.08.2021 - 05:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Kzlay Dernei Diyarbakr ubesi, Diyarbakrn birçok noktasnda Muharrem ay münasebetiyle 5 bin vatandaa aure ikram ederek, azlar tatlandrd.

Her zaman sosyal sorumluluk projelerinde en önde yer alan Türk Kzlay Dernei Diyarbakr ubesi, Muharrem ay dolaysyla Diyarbakr il ve ilçe Genç Kzlay gönüllüleri, Sur Kzlay ubesi, Yeniehir Kzlay ubesi, Balar Kzlay ubesi ile Kayapnar Kzlay ubesi yönetim kurulu üyeleri ve çalanlar Diyarbakrn 25 noktasnda, 96 üye ve gönüllü ile birlikte 5 bin kiilik aure ikramnda bulundu.

Dicle üniversitesi Hastanesi, Eitim Aratrma ve Doum Hastanesi, Tema Park, Kent Meydan, Ulu Cami, Hz, Süleyman Cami, Dakap Meydan, ehitlik Dörtyol, Balar Dörtyol, havaalan ve ilçe çarlarnda datm yapld.

Türk Kzlay ube Bakan Mesut Ik, 5 bin kiilik Aurenin hazrlanmasnda emei geçen 25 kiilik Gönüllü Aevi ekibimize, Aure ikramlarn ehrin 25 noktasnda en iyi ekilde datm yapan ubelerimizin üye ve gönüllülerine, Genç Kzlay ve Kadn Kollarna ile aure ikrammz beeni ile karlayan güzel Diyarbakrn güzel insanlarna çok teekkür ederiz dedi.

Youn ilgi gören etkinlikte ikram edilen aureyi yiyen ve azlarn tatlandran vatandalar ise Kzlay Diyarbakr ubesinin böyle bir etkinlie imza atmalarn memnuniyetle karladklarn söyleyerek, tüm ube, yönetim ve gönüllülere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git