65’lik çınarla iftar yemeği!

Kaymakam Beşikci, İkinci Bahar Millet Kıraathanesinde vatandaşlarla iftar yaptı.

Haberler 29.04.2022 - 01:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR(SÖZ)- Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, kinci Bahar Millet Kraathanesinde ileri yataki vatandalara yönelik düzenlenen iftar programna katld.

Beikci, Yeniehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüüne bal kinci Bahar Millet Kraathanesindeki programda ilçede yaayan 65 ya ve üstü vatandalarla iftar yapt.

Programda konuan Beikci, düzenledikleri etkinlikler araclyla vatandalarla sk sk bir araya geldiklerini söyledi.

MLLET BAHçESNDE FTAR

Ramazan dolaysyla sk sk ev ve esnaf ziyareti gerçekletirerek, vatandalarla görütüklerini ifade eden Beikci, kinci Bahar Millet Kraathanemizde toplumun üyesi olan yal bireylerimizin sosyallemelerine katkda bulunmak amacyla seminerler düzenliyor, verdiimiz salk ve berberlik hizmetlerimizle de yal vatandalarmzn yaam kalitelerini koruyarak aktif bir yaam sürmelerini salamaya çalyoruz. 65 ya ve üstü vatandalarmzn sorunlar ve istekleriyle ilgilenmek ailelerinin olduu kadar tüm toplumun ve devletimizin ortak sorumluluklarndan birisi. Bundan sonra da kraathanemize gelen ve ilçemizde ikamet eden tüm yal vatandalarmzn yanlarnda olmaya devam edeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git