7 bölgeden 7 çocuk ‘Memleket İsterim’ şiirini okuyacak

Cumhuriyet döneminin en önemli şairlerinden Cahit Sıtkı Tarancı’nın Memleket İsterim şiiri, hazırlanan projeyle Türkiye’nin 7 bölgesinden 7 çocuğa okutulacak.

Haberler 31.08.2017 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhuriyet döneminin en önemli airlerinden Cahit Stk Tarancnn Memleket sterim iiri, hazrlanan projeyle Türkiyenin 7 bölgesinden 7 çocua okutulacak.

MEMLEKET STERM

Cumhuriyet dönemi airlerinden Diyarbakr Cahit Stk Tarancnn yazd Memleket sterim iiri, aralarnda yeeni Ylmaz Tarancnn da bulunduu bir ekip tarafndan hazrlanan projeyle, Türkiyenin 7 bölgesindeki 7 çocua okutulacak. Türkiye Cumhuriyetinde yaayan vatandalarn birlikteliini pekitirmek için gelitirilen projenin, Cahit Stk Tarancnn 107. doumyl öncesinde tamamlanmas hedefleniyor.

7 BÖLGEDEN 7 çOCUK

Ylmaz Taranc, Diyarbakrdan Artvine, Hakkariden zmire, Edirneden Mersin ve Ankarada yaayan çocuklara Memleket sterim iirini okutacaklarn söyledi. Bu proje ile Türkiyeda yaayan vatandalarn birlikteliini pekitirmek istediklerini belirten Taranc, Hayata geçirmeyi planladmz çekimleri Cahit Stk Tarancnn doumyl öncesinde bitirmek istiyoruz. Türkiyede 7den 70e herkesin bildii eseri bir de çocuklardan dinlemek ve kardeliimizi pekitirmek için bu yola çktk. Projede Ramazan Ekmekçi, Kamil kahraman ve Cihan Bilen de yer alacak. Umarm istediimiz hedefe ularz dedi.

Ana Sayfaya Git