7. Katta yangın

Apartmanın 7'nci katındaki yangında baba- oğul dumandan etkilendi.

Haberler 08.01.2020 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Yeniehir ilçesinde 7 katl binann en üst katndaki dairede yangn çkt. Evde bulunan Yusuf Baydar (50) ve olu Ali Baydar (10), dumandan etkilendi. Baba- oul hastaneye kaldrlrken, çalt için evde olmayan Yusuf Baydarn ei, evinin yandn örenince sinir krizi geçirdi.

BABA-OL DUMANDAN ZEHRLEND

Önceki gece merkez Yeniehir ilçesine bal ehitlik semti 45inci sokaktaki 7 katl binann en üst katndaki dairede henüz belirlenemeyen nedenle çkan yangn, ksa sürede büyüdü. Bina sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayda itfaiye, polis ve salk ekipleri sevk edildi. Evde bulunan Yusuf Baydar ve olu Ali Baydar, dumandan etkilendi. Büyükehir Belediyesine bal itfaiye ekipleri, baba- olu ciddi yara almadan evden çkarmay baard. 112ye bal ambulanslarla Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrlan baba- olun hayati tehlikelerinin bulunmad örenildi. tfaiyenin youn çabas sonucu yangn, ksa sürede kontrol altna alnarak, söndürüldü.

Yangn, mahallede panie neden olurken, gece vardiyasnda çalt için evde olmayan Yusuf Baydarn ei, geldiinde evinin yandn örenince sinir krizi geçirdi. Eini ve çocuunu merak eden kadn, itfaiye personeli ve polisler sakinletirmeye çalt.

Ana Sayfaya Git