800 kursiyere eğitim veriliyor

Yenişehir Belediyesi istihdama katkı sunmak için 800 kursiyere eğitim veriyor

Haberler 15.04.2022 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi istihdama katk sunmak için 800 kursiyere eitim veriyor.

Yeniehir Belediyesi Kadn ve Aile Hizmetleri Müdürlüünün istihdamn arttrlmasna yönelik Bavur, Eitim Al, Kapsn Aralayalm sloganyla balatt Sanat ve Mesleki Eitim Kurslarnda (YESMEK) eitimlere devam ediliyor.

Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, kurslar ile yaratc, örenmeyi seven, sorumluluk sahibi gençleri yetitirerek istihdama katk salayacaklarn belirtti.

Türkiyeye ve vatandalarna yatrm yapabilmenin en etkili yolunun gençleri eiterek istihdama katk salamak olduunu düündüklerini aktaran Beikci, Bu amaçla balatm olduumuz Yeniehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eitim Kurslarmzda 800 gencimiz ve orta yataki vatandamz eitim almaktadr. Eitimlerimizle bilimsel düünen, üretken, sorgulayan ve nitelikli eitim alm bireyler yetitirerek yerelde kalknmay gerçekletirmi olacaz. ifadelerini kulland.

STHDAM SALAMAK

Beikci, unlar kaydetti:

Kurslarmzda görevli eitmenlerimiz araclyla ilçemizde her sene binlerce vatandamzn farkl alanlarda eitim almalarn ve meslek sahibi olmalarn salamak, ilçemizdeki i gücü piyasas için nitelikli çalan yetitirmek, isizlik sorununu minimize etmek, merkezimizde vereceimiz nitelikli eitimler sonucunda baarl olan kursiyerlerimizin istihdamlarnn gerçekletirilebilmesi adna i insanlar ile buluabilecekleri Kariyer Günleri Etkinlikleri düzenlemeyi amaçlyoruz.

Ana Sayfaya Git