9 cenaze yan yana

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cenazeden dönenlerin bulunduğu midibüsün şarampole devrilmesi sonucu yaşamını yitiren 9 kişinin cenazesi kar altında toprağa verildi.

Haberler 24.04.2017 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zonguldakn Ereli ilçesinde cenazeden dönenlerin içinde bulunduu bir midibüsün devrilmesi sonucu hayatn kaybeden 9 kiinin cenazesi topraa verildi.

Dün, ilçe merkezi yönüne giden Erdem Aktan (43) yönetimindeki 34 FK 5259 plakal midibüsün arampole devrilmesi sonucu yaamn yitiren 10 kiinin cenazesi, Ereli Devlet Hastanesinde otopsilerinin ardndan ilçe merkezindeki Sefa Camisi morguna getirildi.

Cenazeler, yaknlar tarafndan alnarak Ormanl beldesine bal Esenköy köyüne getirildi. Bu arada kazada yaamn yitiren aban Turhann cenazesi ise yaknlar tarafndan alnarak stanbula götürüldü. Turhann cenazesinin, stanbulda topraa verilecei örenildi.

Kazada yaamn yitiren 9 kiinin cenazesi ise Esenköy köyü meydannda klnan cenaze namaznn ardndan 7si ayn köyde 2si de Yunuslu ve Vilada köylerinde topraa verildi. Bu arada baz cenaze yaknlarnn sinir krizi geçirdii, gözyalarna hakim olamad görüldü.

Ana Sayfaya Git