Aşırı hız ve dikkatsizlik kaza getirdi

Diyarbakır’da meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu otomobilin çaptığı kamyonet, 180 derece dönerek kaldırıma çıktı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan kazada her iki araç kullanılamaz kale gelirken, şans eseri 1 kişi hafif yaralandı.

Haberler 23.12.2019 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda meydana gelen trafik kazasnda, ar hz ve dikkatsizlik sonucu otomobilin çapt kamyonet, 180 derece dönerek kaldrma çkt. Güvenlik kameralarna saniye saniye yansyan kazada her iki araç kullanlamaz kale gelirken, ans eseri 1 kii hafif yaraland.

AIRI HIZ VE DKKATSZLK

Kaza Diyarbakr-Elaz karayolunun 13 kilometresindeki polis arama noktas yaknlarnda meydana geldi. Alnan bilgiye göre Özcan Tarcan yönetimindeki 21 BN 356 plakal kamyonete, yakt almak için girdii petrol istasyonundan ana yola çkt srada, arkadan gelen ve iddiaya göre ar hzl gelen Selahattin Kaçarn kulland 33 AFV 49 plakal otomobil arkadan çarpt.

GÜVENLK KAMERASINDA

Güvenlik kameralarna saniye saniye yansyan kazada kamyonet 180 derece dönerek, kaldrma çkt. Ar hz ve dikkatsizlik sonucu yaanan kazada otomobil, polis arama noktasndaki dubalara kadar sürüklendikten sonra durabildi. Kazada her iki araç kullanlamaz kale gelirken, ans eseri kamyonetteki 1 kii hafif yaraland.

Kamyonet sürücüsünün ikayetçi olduu kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git