Abdest alırken soyuldu

Camide abdest alırken çalınan 10 bin dolarına kavuşan pazarcı, “Kur düştü, zararım 60 bin TL “ dedi.

Haberler 23.12.2021 - 11:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda borçlarn ödemek için yanna ald 10 bin dolar camide çalnan pazarc Mehmet Tekin, polisin düzenledii operasyon ile parasna kavutu. Ekiplere teekkür eden Tekin O gün, dolar bozdurmak için yanma almtm. imdi dolar dümü durumda. 60 bin TL zararm var. Hrszlarn bu zarar karlamalarn istiyorum dedi.

CUMA NAMAZI ABDEST ALIRKEN

Olay, 17 Aralkta öle saatlerinde Kayapnar ilçesi, Huzurevleri Mahallesi, Mekke Camisinde meydana geldi. Pazarclk yaparak geçimini salayan Mehmet Tekin, cuma namazn klmak için camiye geldi. Abdest alnan bölüme geçen Tekin, borçlarn ödemek için yanna ald 10 bin dolar koyduu montunu ast.

10 BN DOLARI çALINDI

Bu srada yanna gelen bir kii, Tekinin montunun üstüne kendi montunu ast. Abdest aldktan sonra camiye girmek için dar çkan Tekin, cebinde 10 bin dolarnn olmadn fark etti. Kendisi ile abdest alan kiiyi de camide göremeyince Tekin, polise giderek ikayetçi oldu.

HIRSIZLAR YAKALANDI

ikayet üzerine harekete geçen l Emniyet Müdürlüü Asayi ube Müdürlüü, Yankesicilik ve Dolandrclk Büro Amirlii ekipleri, 19 i yerinin güvenlik kameras ile 42 Kent Güvenlik Yönetim Sistemlerini (KGYS) inceleyip, 2 üpheliyi tespit etti. üphelilerin hrszlk ve yankesicilikten 24 suç kayd bulunan C.E. ile yine ayn suçlardan 14 suç kayd olan N.E.nin olduunu belirleyen ekipler, dün düzenledikleri operasyon ile 2 kiiyi yakalad.

10 BN DOLARI BULUNDU

Polisin adreste yapt aramada çalnan 10 bin dolar da ele geçirildi. üphelilerden birinin ikayetçi Tekinin dikkatini datt, dierinin ise paray çald tespit edildi. çalnan para, daha sonra sahibine teslim edildi.

KUR FARKI ZARARI 60 BN

Polis ekiplerine teekkür eden Mehmet Tekin Saat 11.30da abdest alyordum, montumu astm. Yal bir adam yanma gelip montunu ast. 10 bin dolarm da cebimdeydi. Alp gitmi, fark etmedim. Dar çknca montun cebine baktm, para yok. Koa koa geri geldim, adam yoktu. Karakola gittim, ikayette bulundum. Sonra ekipler geldi. Kamera görüntülerine baktlar. Montunu kafasnn üstüne atm kouyordu. Tehis ettim emniyet 10 bin dolarm buldu. Sal akam da bana teslim ettiler. Allah, raz olsun. Muhammed komiser ve ekibine teekkür ediyorum. O gün dolar bozdurmak için yanma almtm. Daha sonra bama böyle bir olay geldi. imdi dolar dümü durumda. Borçlarm vard, ödemek için bozduracaktm. 60 bin TL zararm var. Hrszlarn bu zarar karlamalarn istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git