Abisi gelmedi kardeşi geldi!

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 208 ailenin HDP binası önündeki oturma eylemi, 546'ncı gününe girdi. Aileleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi, Milli Beka Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Celal Kılıçdaroğlu, elinde 'Ben de ağabeyimi HDP'den istiyorum' pankartıyla katılarak ziyaret etti.

Haberler 02.03.2021 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, terör örgütü PKK tarafndan kaçrlan çocuklarnn bulunmasn isteyen 208 ailenin, HDP il binas önündeki eylemi 547nc günde de sürdü. Evlat nöbetindeki aileleri, Milli Beka Hareketi Genel Bakan Yardmcs Celal Klçdarolu ve beraberindeki heyet ziyaret etti. HDP l Bakanl binas önündeki evlat nöbetinde aileleri ziyaret eden Klçdarolu, elinde Ben de aabeyimi HDPden istiyorum pankart tad.

NEDEN BURAYA GELMYOR

Elinde Ben de aabeyimi HDPden istiyorum pankartyla gelen ve ailelerle yapt görümenin ardndan açklama yapan Milli Beka Hareketi Genel Bakan Yardmcs Celal Klçdarolu, CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun buraya gelmesi gerektiini söyledi. Klçdarolu, Ben aknm neden buraya gelmiyor. Fakat bu insanlar burada çocuklarn bekliyor. Annelerin yüzünü güldürelim artk. HDP e bakanlarna burada sesleniyorum, dadaki masum çocuklar serbest brakn. Anneler Gününde nasl ki bir gül veriliyorsa çocuklarmz da bir güldür. Annelerine teslim edin. Aabeyim Klçdarolu da Dostlarm dedii HDPye ve yi Partiye bal kald. Bunlara bal kaldkça buralar görmezden geldi. Diyarbakrda CHPnin il ve ilçe tekilatlar neden buraya gelmiyor. Gelsinler sahip çksnlar buradaki annelere. Para ve pul istemiyorlar, evlatlarn istiyorlar sadece. Bir CHPnin il ve ilçe bakanlarnn taciz olaylarna mahkum oluyorsa, Didim Belediye Bakan tacizden dolay neden tutuklanmyor ? CHPlilerin yaptklar zaten hrszlk ve fuhu, ne ararsan var. Rüvet hepsi var bunlarda. Aabeyimin dostlar dedii zaten HDPdir dedi. Evlat nöbetindeki aileler de Celal Klçdaroluna destek ziyaretinden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git