Aç yatıyoruz çığlığı duyuldu

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde ikamet eden ve evinde yemek pişiremediği için ailece aç halde yatağa girdiklerini aktaran Ayzit ailesinin çığlığını, AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu duydu. Başkan Beyoğlu, ailenin gıda ve temel ihtiyaçlarını karşıladı.

Haberler 27.10.2020 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesinde ikamet eden ve evinde yemek piiremedii için ailece aç halde yataa girdiklerini aktaran Ayzit ailesine Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu sahip çkt. Bakan Beyolu, einden ayr olarak 3 çocuu ile birlikte zor koullarda hayata tutunmaya çalan Aye Ayzite ulaarak gda ve temel ihtiyaç ürünleri desteinde bulundu. 5 Nisan Mahallesinde einden ayr olarak 3 çocuu ile beraber tek gözlü evde yaayan Aye Ayziti ziyaret eden belediye ekipleri, Bakan Beyolunun talimatyla temin edilen gda ve temel ihtiyaç ürünlerini kendisine takdim etti.

çOCUKLARIMLA BERABER ZOR DURUMDAYIM

Evde çalacak kimse olmad için geçinemediklerini belirten 39 yandaki anne Aye Ayzit, fakir fukara babas olarak bildii Bakan Beyolunun sesini duyarak destek olmasndan dolay mutlu olduunu söyledi. Beyolu ile telefonda görüen Ayzit, 3 çocuum da küçük ve örenci. Gündelikçi olarak evleri temizleyerek çocuklarm geçindirmeye çalyordum. Fakat imdi salk sorunlarndan onu da yapamyorum. Kimi zaman yataa aç girme tehlikesi yayoruz. Hüseyin bakann bu konularda duyarl olduunu biliyordum, Allah raz olsun duyar duymaz hemen bizimle iletiime geçti ve gda destei ulatrd. Kendisine dua ediyoruz. ehir dnda olduunu belirterek döner dönmez ziyarete geleceini söyledi. çocuklarm iyi koullarda yetitirmek istiyorum dedi.

VATANDAIMIZIN BU DURUMDA OLMASINA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMAZ

Anne Aye Ayziti telefonla arayan Bakan Beyolu, ehir dnda olduu için olay basndan takip ettiini belirterek Diyarbakra döndükten sonra aileyi ziyaret edeceini dile getirdi. Beyolu, Haberi okurken çok üzüldüm. çocuklarm yataa aç giriyor ifadesi çok etkiledi. Buna gönlümüz ve vicdanmz raz olmaz. Bugüne kadar birçok vatandamza yaptmz gibi burada da zaman kaybetmeden harekete geçerek kendisine ulatk. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann talimat ile göreve geldikten sonra balatm olduumuz gönül seferberliinde tüm vatandalarmza ulaarak sorun ve maduriyetlerini gidermeye devam edeceiz. Bu ailemizi de inallah ilk frsatta ziyaret ederek gerekli moral ve destei salayacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git