Açık bırakılan rögara düştü

Yenişehir ilçesinde, belediye ekiplerince yürütülen çalışma esnasında açık bırakılan rögar az daha faciaya yol açıyordu. Rörgara düşen 16 yaşındaki Ramazan Akma ölümden döndü. Akma çenesinden ve kolundan yaralandı.

Haberler 26.08.2017 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediye snrlar içerisinde bulunan ancak Büyükehir Belediyesinin sorumluluk alannda yer alan Lise Caddesi 4üncü sokakta meydana gelen olaya semt sakinleri de tepki gösterdi.

Vatandalar, yaplann çalma nedeniyle açk braklan çukurun büyük tehlike yarattn belirterek, duruma tepki göstererek sorumlular görev yapmaya davet etti.

Merkez Yeniehir ilçesi Belediyesi snrlar içerisinde bulunan kanalizyasyon ebekesinin geçtii sokak üzerinde çalma nedeniyle kapa açk braklan rögar azdaha faciaya yol açyordu. Hiç bir çevre güvenlii alnmayan rögara düen 16 yandaki Ramazan Akma ölümden döndü. Akma, çenesinden ve kolundan yaraland.

AçIK RÖGARA DÜTÜ

Merkez Yeniehir ilçesi Lise caddesi 4üncü sokakta yürüyen 16 yandaki lise örencisi Ramazan Akma, kaldrmdan yolun karsna geçmek isterken bir anda kanalizyasyon ebekesinin geçtii ve kapa açk braklan rögar çukurunda kendini buldu.

çlklar üzerine olayn farkna varan çevredeki vatandalar yardma kotu. çukurdan çkarlan ve kanlar içerisinde kalan Akma adl genç, Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

KANLAR çERSNDE KALDI

Ölümden klpay kurtulan cenesinden ve kolundan yaralanan Akma hastanede yaplan tedavisinden sonra taburcu oldu. ehrin en ilet semti olan ve Yeniehir Belediyesinin snrlar içerisinde yer alan Kanalizasyon rörgar, Büyükehir Belediyesi sorumluluu altnda bulunuyor.

BELEDYENN DUYARSIZLII

Rögar çukurunun bulunduu yere gelen ve olaya büyük tepki gösteren Akma yaadklarn anlatt. Olayn yaanmasna ramen rögar halen kapatlmad gözlenirken Yaman, çukurun kapa açlm, çevresinde hiçbir önlem yoktu. Karya geçmek isterken bir anda çukura dütüm. Kanlar içerisinde kaldm. çlklarm üzerine gelip beni çukurdan çkardlar. dedi.

SEMT SAKNLER TEPKL

Semt sakinleri de, yaplan çalma nedeniyle açk braklan ve çevresinde hiç bir önlem alnmayan çukurun büyük tehlike yarattn belirterek, yetkilileri sorumlu olmaya davet etti.

Ana Sayfaya Git