Açık havada kitap okuma

Diyarbakırlı öğrenciler Kütüphaneler Haftası etkinliğinde açık havada kitap okudu

Haberler 01.04.2021 - 10:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda örenciler, Kütüphaneler Haftas dolaysyla düzenlenen etkinlikte açk havada kitap okumann keyfini yaad.

Merkez Kayapnar ilçesinde bulunan Fuat Sezgin l Halk Kütüphanesi tarafndan Kütüphaneler Haftas dolaysyla açk havada kitap okuma etkinlii düzenlendi.

Etkinlikte, örenciler, açk havada kitap okumann keyfini yaad. Kütüphane Müdürü Nejdet Barut, Diyarbakrn yeni yüzüne hitap eden kütüphanenin youn ilgi gördüünü söyledi.

KÜTÜPHANE HAFTASI

Kütüphaneler Haftas kapsamnda, Türkiye genelinde olduu gibi Diyarbakrda da çeitli etkinlikler düzenlendiini aktaran Barut, Kütüphanemizin bahçesinde, okuma konusunda farkndalk oluturmak için etkinlik düzenledik. Etkinlik için kitaplarmz aldk. Hafta boyunca etkinliklerimiz olacak. Bugün kitap okuyoruz, yarn koromuzun mini bir dinletisi olacak. dedi.

Barut, etkinliklerle salgn sürecinden dolay örencilerin üzerinde oluan stresi de azaltmay amaçladklarn kaydetti.

Etkinlie katlan rfan Doan da kütüphaneye üye olduunu ve zamannn büyük bölümünde kitap okuduunu söyledi.

Kütüphanenin okuma alkanlklarna katk sunduunu ifade eden Doan, Kitaplarla hair neir olmama katklar oldu. Etkinlik kapsamnda okuyucu arkadalarla bir arada yan yana bulunmak çok güzel oldu. diye konutu.

Yaklak 4 aydr kütüphaneden faydalandn aktaran Havva Köse de, Burada bulunduum süre içerisinde snava hazrlanyorum. Ayrca kitap okumaya da 2 saatimi ayryorum. Etkinliin yaplmas güzel. Bu tür etkinlikler insanlar kitap okuma konusunda bilinçlendiriyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git