Adresi bulmakta güçlük çeken sağlık çalışanlarına hasta yakınlarından tepki

Diyarbakır’da rahatsızlanan bir kişiye müdahale etmeye giden sağlık ekipleri, bölgedeki elektrik kesintisi nedeniyle adresi bulmakta güçlük çekince, hasta yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. Yaşanan gerginlik, sağlık görevlilerinin haber vermesiyle gelen polisin müdahalesiyle sona ererken, hasta ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haberler 25.03.2021 - 10:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda rahatszlanan bir kiiye müdahale etmeye giden salk ekipleri, bölgedeki elektrik kesintisi nedeniyle adresi bulmakta güçlük çekince, hasta yaknlarnn tepkisiyle karlat. Yaanan gerginlik, salk görevlilerinin haber vermesiyle gelen polisin müdahalesiyle sona ererken, hasta ise ambulansla hastaneye kaldrld.

SALIK çALIANLARINA TEPK

Olay, gece saatlerinde merkez Yeniehir ilçesindeki Kla Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Kimlii belirlenemeyen bir kiinin rahatszlanmas üzerine yaknlar, salk çalanlarna ihbarda bulundu. hbar üzerine bölgeye hareket eden salk ekibi, elektrik kesinti nedeniyle adresi bulmakta güçlük çekti. Adrese ulamak için çaba sarf eden salk çalanlar, bu srada telefonla irtibat kurduklar hasta yaknlarnn hareketlerine maruz kald. Yaplan tarif ile ihbarn yapld adrese ulaan salk ekibi ile hasta yaknlar arasnda gerginlik yaand. Bunun üzerine salk çalanlar polis ekiplerinden yardm istedi. Ksa sürede bölgeye gelen ekipler, taraflar sakinletirerek gerginlii önledi. Hasta ise ilk müdahalenin ardndan ambulansla hastaneye götürüldü

Ana Sayfaya Git