Ağabeyinden sonra intihara kalkıştı

İntihar eden ağabeyinin fotoğrafına bakarak, intihara etmek istedi

Haberler 16.06.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde, psikolojik sorunlar olduu iddia edilen Sidar Gür (24), 2020 ylnda intihar eden aabeyinin fotorafna bakarak kendisi de intihara kalkt. Sidar Gür, kendisini engellemeye çalan kz kardeini de kesici aletle yaralad.

AABEY NTHAR ETMT

Olay, Diyarbakrn Silvan ilçesi Bahçelievler Mahallesi smail Beikçi Caddesi üzerinde bulunan evde meydana geldi. Psikolojik sorunlar olduu iddia edilen Sidar Gür (24), 24 Ekim 2020 tarihinde Malabadi Köprüsünden atlayarak intihar eden aabeyi Didar Gürün fotorafna bir süre bakarak, elindeki kesici aletle boynunu kesmeye balad. Durumu fark eden kz kardei Semanur Gür, Sidara engel olmaya çalrken kesici aletle yaraland.

BABA YAANANLARI ANLATTI

Olay anlatan baba Müfit Gür, 24 Ekim 2020de olum Dindar Gür, intihar etti. O günden sonra, olum Sidar ilaç kullanyor. Bugün öleden sonra eve gelmi. Bir süre aabeyinin fotorafna baktktan sonra, kesici aletle boynunu kesmek istemi. O srada evde olan kzm Semanur, duruma müdahale etmek istemi. Ancak kzm da yaraland. Komularn haber vermesi üzerine eve geldim. ki çocuum da yaralyd. Aldm hastaneye götürdüm. çocuklarmn hayatlarndan endie ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git