Ağaçları kökünden söktü

Meteoroloji'den yapılan uyarıların ardından Diyarbakır'da akşam saatlerinde etkisini gösteren fırtına ve yağmur, Hazro ilçesinde gece boyunca devam etti. Fırtınada bir badem ağacı kökünden sökülerek, yeni dikilen fidelerin üstüne devrildi.

Haberler 17.05.2022 - 11:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Meteorolojiden yaplan uyarlarn ardndan Diyarbakrda akam saatlerinde etkisini gösteren frtna ve yamur, Hazro ilçesinde gece boyunca devam etti. Frtnada bir badem aac kökünden sökülerek, yeni dikilen fidelerin üstüne devrildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüünden yaplan uyarlarn ardndan Diyarbakrda beklenen ya ve frtna akam saatlerinde etkisini gösterdi. Hazroda etkili olan frtnada ilçe merkezindeki bir badem aac kökünden sökülerek yeni ekilen fidelerin üzerine devrildi. Aacn devrilmesinin ardndan sabah uyanan vatanda, bahçesinde güvenlik önlemi alarak düen aac budayarak bahçeden çkard. Aaç düerken bahçede kimsenin olmamas bir yaralanmann önüne geçti.

AAçLARI KÖKÜNDEN SÖKTÜ

Bahçe sahibi Ahmet Yurtsever, Dün akamki frtnadan dolay sabah kalktmda bu kocaman badem aac devrilmiti. Allah beterinden korusun, herhangi bir yaralanma olmad. Allaha ükürler olsun, Allah beterinden korusun dedi.

Ana Sayfaya Git