Ahır değil cephanelik

DİYARBAKIR'da, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Nadire İnanç Karaca'nın yönettiği operasyonda, ziraat mühendisi M.K.'ye ait ahır ve kümeste ruhsatsız silahlarla 111 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan M.K., mahkemece tutuklandı.

Haberler 30.09.2018 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, Narkotik Suçlarla Mücadele ubesi Müdürü Nadire nanç Karacann yönettii operasyonda, ziraat mühendisi M.K.ye ait ahr ve kümeste ruhsatsz silahlarla 111 kilo esrar ele geçirildi. Gözaltna alnan M.K., mahkemece tutukland.

AHIR OPERASYONU

l Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ubesi ekipleri kentte silah, mühimmat ve uyuturucu madde kaçakçl yapan kii ve organizasyonlara yönelik çalma balatt. Ergani ilçesinde bir evde uyuturucu madde ticareti yapld bilgisini alan polis, harekete geçti.

SLAH VE UYUTURUCU

Narkotik Suçlarla Mücadele ubesi Müdürü Nadire nanç Karacann yönettii operasyon kapsamnda eve baskn yapld. Özel harekt timlerinin de katld, film sahnelerini aratmayan operasyonda, evin ahr olarak kullanlan eklentisinde yaplan aramada 111 kilogram kubar esrar, kümeste de ruhsatsz 1 tabanca, 1 av tüfei, 1 kurusk tabanca, 2 arjör ve 14 fiek ele geçirildi.

AHIR MÜHENDSN çIKTI

Ziraat mühendisi olduu belirlenen ve gözaltna alnan ev sahibi M.K., sorgusunun ardndan adliyeye sevk edildi. M.K., silah kaçakçl ve uyuturucu madde ticareti suçlarndan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ana Sayfaya Git