Ahaliyi dinlemek!

Bağlar Belediye Başkanı Beyoğlu esnaf ve vatandaşlara ziyareti sürdürüyor

Haberler 03.01.2022 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, geleneksel hale getirdii halk bulumalarn 2021 ylnn son günü ve 2022nin ilk gününde de sürdürdü.

Belediyeden yaplan açklamaya göre, Beyolu, beraberinde ei Dürdane Beyolu ile yln son günü ve yeni yln ilk gününde ilçede mahalle ve ev ziyaretlerine devam etti.

Vatandalara evlerinde misafir olan Beyolu, kimi yerde hasta ve yallara moral verdi, kimi zaman da yetim çocuklar ile ihtiyaç sahiplerine çeitli destekler sundu.

HALK BULUMASI

Beyolu, esnafla da bir araya geldi, 2022nin ilk gününde ise vatandalarn yeni yln tebrik etti, taleplerini dinledi.

Açklamada görülerine yer verilen Beyolu, halkn yaamna dokunan projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Beyolu, millete ait olan kaynaklar milletin hizmetine dönütüren, projelerini kendi imkanlaryla hayata geçirerek kendi kendine yeten bir belediye yönetimini hakim kldklarn ifade ederek, unlar kaydetti:

SORUNLARI YERNDE

Balar için çok daha güzel bir döneme giriyoruz. Diyarbakrn en büyük ilçesi ve ayn zamanda bölgenin, hatta Türkiyenin en sorunlu ilçelerinden biriydik. Mahalle ziyaretlerine gitmeye baladmzda insanlar aryordu. Vatandan yerelde en rahat ulamas gereken kii belediye bakan olmaldr. Belediye bakan halkn hizmetkar olmak ve vatandan ayana gitmek zorundadr. te bunu gerçekletirdiimiz için halkmzla aramzda gönül ba olutu.

HZMET SEVDALISI

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann millete olan hizmet sevdasndan esinlenerek büyük bir heyecanla hizmet ürettik. Hayalimiz olan kentsel dönüüm devam ediyor. Organik tarm projesini hayata geçirdik. Karacadadaki arazileri temizleyerek tarma açtk. Kendi asfaltmz kendimiz üretiyoruz. 35 bin metrekarelik alanda yapm devam eden spor kompleksimiz tamamlanmak üzere. Bölgenin en büyük millet bahçesine inallah mart aynda kavuacaz. Ba Evi Projemiz tamamland gibi. Bu yl halkmzn hizmetine ulatracaz. Gece gündüz halkn arasndayz, ayrm yapmadan herkesin sorununu çözerek vatandalarmzla hasbihal ediyoruz.

Ana Sayfaya Git