Aileler de kutladı!

Evlat nöbetindeki aileler HDP önünde 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı

Haberler 31.08.2021 - 00:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar PKK tarafndan zorla daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr il binas önünde evlat nöbeti tutan aileler 30 Austos Zafer Bayramn kutlayarak, ellerindeki balonlar gökyüzüne gönderdi.

çocuklar PKK tarafndan zorla daa kaçrld iddiasyla HDP Diyarbakr il binas önünde evlat nöbeti tutan aileler 30 Austos Zafer Bayramn kutlad. Ellerinde Türk Bayran temsil eden krmz ve beyaz balonlar bulunan aileler, balonlar brakmadan önce açklamalarda bulundu.

30 AUSTOS ZAFER BAYRAMINI EN çTEN DLEKLERMZLE KUTLUYORUZ

Aileler adna açklama yapan Süleyman Aydn, Bizler HDP önünde evlatlar zorla daa kaçrlan ve nöbet tutan anne ve babalar olarak, bizlere bamszlmz armaan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadalar ehitlerimizi sayg ile anyor tüm ulusumuzun 30 Austos Zafer Bayramn en içten dileklerimizle kutluyoruz dedi.

ALLAH RIZASI çN GELN, TEK VATAN VE TEK BAYRAK çNDE MÜCADELE EDELM

Olu terör örgütü PKK tarafndan zorla daa kaçrlan ve bir süre önce olunun terör örgütünden kaçarak teslim olan Mustafa Biçerin annesi Ayegül Biçer ise, Biz Diyarbakr anne ve babalar olarak buradan tüm Türkiyenin 30 Austos Zafer Bayramn kutluyoruz. Biz burada bulunan anne ve babalar olarak dada tek bir evladmz kalncaya ve zafere ulancaya kadar bu mücadelemizi devam ettireceiz. 3 Eylül 2021 günü sabah saat 10.00da tüm Türkiyeyi buraya davet ediyorum. Vicdan ve yürek lazm bu anne ile babalarn feryadna, Allah rzas için gelin burada tek ses tek yürek olalm. Tek vatan ve tek bayram içinde mücadele edelim diye konutu.

Yaplan konumalarn ardndan aileler ellerinde bulunan krmz beyaz balonlar gökyüzüne brakt.

Ana Sayfaya Git