Ailelere el uzattı

Kaymakam Çiftçi’den trafik kazasından hayatını kaybedenlerin ailesine ziyaret

Haberler 18.09.2020 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, önceki gün Diyarbakr-Hani yolunda yaanan trafik kazasndan hayatn kaybeden vatandalarn ailesine basal ziyaretinden bulunduktan sonra yarallar hastanede ve evlerinde ziyaret ederek geçmi olsun dileklerini iletti.

Diyarbakr merkez Sur ilçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, önceki gün Diyarbakr- Hani yolunda yaanan trafik kazasndan hayatn kaybeden Sur Belediyesi personeli Fadl Karagöz Soanl Mahallesinde ikamet eden pikap sürücüsü Ali Kayann ailesini ziyaret ederek taziyelerini iletti.

YARDIM EL UZATTI

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili çifti, ksa ziyaretin ardndan trafik kazas srasnda Sur ilçesi Temizlik Müdürlüüne bal araçta bulunan ve yaralananlar da tedavi gördüü hastanede ve evlerinde ziyaret ederek geçmi olsun dileklerinde bulundu.

Yaplan ksa süreli ziyaretlerin ardndan Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili çiftçi ve beraberindekilerle Özekli Jandarma Karakolunu ziyaret ederek çalmalar hakknda bilgi aldktan sonra bölgeden ayrld.

Diyarbakrda önceki gün çöp toplama arac ile kamyonetin kafa kafaya çarpmas sonucu meydana gelen trafik kazasnda biri belediyenin çöp toplama aracnda görevli 2 kii öldü, 2 kii de yaralanmt.

Ana Sayfaya Git