Ailelere ziyaret!

Pandemi sürecinde Diyarbakır annelerine ilk ziyaret Ergenekon Ocaklarından

Haberler 07.07.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergenekon Ocaklar Eitim ve Kültür Dernei Genel Bakan Ayhan Yldz, çocuklarnn PKK mensuplar tarafndan kaçrld iddiasyla 308 gündür evlat nöbetinde bulunan aileleri ziyaret etti.

HDP Diyarbakr l Bakanl önündeki ailelerin evlat nöbeti 308inci gününe girdi. Korona virüs tedbirleri kapsamnda uzunca bir süre ziyaretçilerin gelii durdurulan çadrn pandemi dönemindeki ilk ziyaretçileri Ergenekon Ocaklar Eitim ve Kültür Dernei oldu. Ergenekon Ocaklar Eitim ve Kültür Dernei Genel Bakan Yldz ve beraberindekiler, ailelerle bir araya geldi.

ERGENEKON OCAKLARI

Ziyarette ailelerle tek tek görüen ve hakl eylemlerini desteklediklerini belirten Yldz, her türlü skntda ailelerin yannda olacaklarn söyledi. Yldz, yaklak 5 yldr Türkiye genelinde faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluu olduklarn ifade ederek, Bizler pandemi sürecinde kurallara uyduk. Pandemi sürecinden sonra aileleri ziyaret eden ilk ziyaretçi olduumuz için gururlu ve onurluyuz. Annelerin acsn, szsn içimizde hissediyoruz. çocuklarn tamam terör örgütü tarafndan kaçrlm çocuklardr. Bütün dünyadaki milletlere çarmz buradaki ailelerimize destek olun. Bu çocuklar hepimizin çocuklar ve birlikte sahip çkacaz dedi.

Bakan Yldz ve beraberindekiler ziyaretin ardndan çadrdan ayrld.

Ana Sayfaya Git