Ailesini yakacaktı

Aşırı derece alkol alan baba, çocukları uyduğu sırada evi ateşe verdi. Pişman olunca dönüp çocuklarını alevlerin içerisinde kurtarırken, ev küle döndü.

Haberler 15.08.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde bir kii, iddiaya göre alkollü bir ekilde çocuklar uyduu srada evini atee verdi. ahs daha sonra geri dönüp çocuklarn evden çkarrken, ev küle döndü.

Olay, 3 gün önce Balar ilçesi 5 Nisan Mahallesi 842. Sokakta meydana geldi. ddiaya göre 17 yldr evli olan ve ei ile iddetli geçimsizlik yaayan Turan A., 3 gün önce yine alkollü bir ekilde eve geldi. Eiyle tarttktan sonra gelen telefonla dar çkt. Daha sonra ei Nurten A. da 2 çocuu evde uyurken o da dar çkt. Eve geri gelen Turan A., çocuklar uyurken evi atee verdi. Turan A., daha sonra geri dönüp çocuklarn evden çkartt. Nurten A., einin evi yaktktan sonra dar çkp evi yaktm, evi yaktm diye bardn söyledi. Kuran- Kerimin de içinde olduu ev, külle döndü. Nurten A., yllardr iddet gördüünü, einin bu ekilde ileride kendilerine zarar vereceini belirterek, yetkililere çarda bulundu.

çOCUKLARIM EVDEYKEN EV YAKIYOR

5 çocuk annesi 36 yandaki Nurten A., 17 yldr einin içip içip gelip çocuklarna satatn söyledi. Psikolojik bask, iddet, içeri girdiinde çocuklarnn mumya gibi durduklarn kaydeden kadn, Büyük olum okul okuyor, diyor al onu çaltr. Niye çaltrmyorsun, okula gönderiyorsun. Bunlar yapan Turan Açkgözdür, eim olur. En son eve geldi, içkiliydi tekrar. Büyük kzma dedi ki, ben seni vurduumda sen sesini çkartma. Ben senin babanm. O anda telefonu çald gitti. Dedi, 10 dakika sonra geliyorum. O esnada benle büyük kzm dar çktk. Bu içeri giriyor evi atee veriyor. Alyor iki çocuu da dar çkyor, ben evi yaktm, ben evi yaktm diye baryor. çocuklarm evdeyken evi yakyor. Sonra çocuklarn kolundan tutup dar çkartyor. Kuran- Kerim de çalma masasndayd. Benle kzm sürekli Kuran- Kerim okuyoruz. Onlar da yakt. Evde bir ey brakmad ki. Devletten bana yardm etmesini bekliyorum. Devlet bana sahip çksn. llaki birinin ölmesi mi lazm. Bunu yapan yarn baka bir eyde yapacak bize. uanda annem gülde kalyorum. Evim barkm yakt, annem güle sndm. Böyle 5 çocuumla sokaklarda kaldm. Devlet bana yardm etsin. Ben evin yanmasna deil, Kurann yanmasna üzülüyorum. Evi 3 gün önce yakt dedi.

Olayla ilgili polis, inceleme balatt örenildi.

Ana Sayfaya Git