AK Parti Kayapınar turunda

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı gönül seferberliği ziyaretlerine devam ediyor.

Haberler 24.12.2021 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Adalet ve Kalknma Partisi (AK Parti) Diyarbakr l Bakanlnn Gönül seferberlii ilçe ilçe 2023e program, Kayapnar ilçesiyle devam etti.

Ziyaret öncesi yapt programlarnn nihai amacn anlatan AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, ülke olarak zor bir süreçten geçildiini hatrlatt. Özellikle ekonomi üzerinden Türkiyeyi hedef alan dolar baronlarna Türkiyeyi asla teslim etmeyecekleri mesajn veren Aydn, Bu aamada tüm esnaf ve vatandalarmzn yannda dik duracaz. Cumhurbakanmzn bu konuda örnek duruu hepimize umut kayna oluyor. Asgari ücretten memur zamlarna, çar pazardan esnafa kadar tüm konulara eilen ve her durumda vatandan ve ülkenin menfaatlerini gözeten bir liderin davasn savunmann hakl gururunu yayoruz. 2023 yl da hedefler dorultusunda hem Türkiye için hem de Diyarbakr için güzel olacak. Tüm dava arkadalarma bu konuda güvenim tam dedi.

Gönül seferberlii programna, AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman, belediye bakanlar, ilçe bakanlar, kadn ve gençlik kollar tekilat mensuplar ve belediye meclis üyeleri katld.

Ana Sayfaya Git