AK Parti şehidi!

5 yıl önce PKK’lılarca şehit edilen AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert, AK Parti il ve ilçe yönetimi tarafından kabri başında dualarla anıldı.

Haberler 11.10.2021 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn Dicle ilçesinde 5 yl önce PKKl teröristler tarafndan ehit edilen AK Parti Dicle lçe Bakan Deryan Aktert, ilçeye bal krsal Yeilsrt Mahallesi mezarlndaki kabri banda AK Parti tekilatlar ve yaknlar tarafndan anld.

5 YIL ÖNCE EHT EDLD

AK Parti Dicle lçe Bakanl görevini yürütürken, 10 Ekim 2016 tarihinde Hani ilçe yolu üzerindeki i yerinde PKKllar tarafndan düzenlenen saldrda ehit olan Deryan Aktert için dün anma program düzenlendi.

AK Parti Diyarbakr l Bakan Vekili Suna Kepolu Ataman bakanlndaki AK Parti heyeti, ehit Deryan Akterti mezar banda dualarla and. Anma törenine Aktertin ei Zuhal Aktert, evlatlar Bahtiyar, Nazl, Havin, Muhammed Aktert, AK Parti il yönetimi, ilçe bakanlar ve çok sayda vatanda katld.

ATAMAN KONUTU

Anma töreninde açklamada bulunan Ataman, 639 ylndan bu yana Müslüman olan slam beldesi Diyarbekirde çanakkkale ehitlerinin de, Balkan ve Yemen ehitlerinin de evlatlar biziz. Biz bugün burada 2016da kendi i yerinde alçakça katledilen ehit ilçe bakanmz Deryan Akterti mezar banda anmaya geldik. Bu vesileyle, ehit ilçe bakanmza Allahtan rahmet, ailesine, evlatlarna ve yol arkadalarna sabr diliyoruz. Hepimizin ba sa olsun. Ama herkes unu bilsin ki, bizim bu mücadelemiz, ilelebet devam edecektir dedi.

ehit Deryan Aktertin ei Zuhal Aktert ve AK Parti Dicle lçe Bakan Mehmet Ceylan anma törenine katlanlara teekkür etti. Anma töreni Aktertin mezar banda dualarn edilmesi ile sona erdi.

Ana Sayfaya Git